用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

暑期泳班 [複製鏈接]

各位家長

請問你哋有冇小朋友參加過海獅會或愉園游泳班呢?謝謝!
   0    0    0    0

我的孩子也有學習游泳,游泳對身心都有益!!!
原帖由 小B媽咪 於 09-6-2 23:18 發表
各位家長

請問你哋有冇小朋友參加過海獅會或愉園游泳班呢?謝謝!

謝謝你回覆.

請問你小朋友參加那一個泳會呢?

原帖由 LCmum 於 09-6-3 16:05 發表
我的孩子也有學習游泳,游泳對身心都有益!!!

小女跟愉園習泳,與同學們一起學,學得很愉快.識游泳後可以玩很多樣水上活動,人也變得活潑.
原帖由 小B媽咪 於 09-6-3 17:13 發表
謝謝你回覆.

請問你小朋友參加那一個泳會呢?

感激你o既回覆。我會給小兒參加愉園暑期習泳班。謝謝!

原帖由 LCmum 於 09-6-5 09:15 發表
小女跟愉園習泳,與同學們一起學,學得很愉快.識游泳後可以玩很多樣水上活動,人也變得活潑.

小女跟會愉園習泳, 暑假期間會游泳9:30~10:30am. How about your son ?  How are you ? Since, we moved out Science Garden, I can't met you any more.

你好嗎? 真係對唔住, 真係唔記得你囡囡喺邊位呢?你係未搬咗去隔離紅屋頂個屋苑嗰位呢?   

小兒都係不過不失啦! 佢個籮油都係坐唔定, 吱吱喳喳....有時唔適服時, 都幾難頂佢啲聲浪 ......

我結果幫小兒參加咗海獅會,因為愉園唔可以guarantee 9.30am會開得成班。

唉~~~~聽日起唔洗返學,又要辛苦多兩個星期.....

原帖由 ikwok 於 09-6-11 14:00 發表
小女跟會愉園習泳, 暑假期間會游泳9:30~10:30am. How about your son ?  How are you ? Since, we moved out Science Garden, I can't met you any more.

回覆 8# 小B媽咪 的文章

yes, 我係搬咗去隔離紅屋頂個屋苑. 你個仔報初班 or 改良班 ?  海獅會班報咗幾點呀 ?

過電話去海獅會問過,佢叫我報改良班。9:00 至10:00逢星期一三五。

題外話,學校己經post咗功課同通告囉!你download咗未呀?

原帖由 ikwok 於 09-6-13 14:12 發表
yes, 我係搬咗去隔離紅屋頂個屋苑. 你個仔報初班 or 改良班 ?  海獅會班報咗幾點呀 ?

我自己教開水,小囡Christy 同細囝 K2、K3 都已經教識佢地游水。

但係始終係自己O既小朋友要佢地操水好難,卒之都係報咗海獅希望大班可以迫吓囡囡操水。

海獅其實好耐O架喇,佢地好有經驗仲出過好多港隊代表,而且佢地長期都係元朗池租水線,所以一定開得成班。
Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]

download 咗, 昨天給了亞女開始做, 海獅會開得成班, 時間都好好喎 ! 係游元朗定天水圍泳池呀 ? 最衰唔見咗張通告.  無得問添 . 我還未落實報名的.

原帖由 小B媽咪 於 09-6-13 23:15 發表
過電話去海獅會問過,佢叫我報改良班。9:00 至10:00逢星期一三五。

題外話,學校己經post咗功課同通告囉!你download咗未呀?

嘩~~你好犀利呀!
嘻嘻....我自己係唔識游水呀!

原帖由 小樹熊 於 09-6-16 17:11 發表
我自己教開水,小囡Christy 同細囝 K2、K3 都已經教識佢地游水。

但係始終係自己O既小朋友要佢地操水好難,卒之都係報咗海獅希望大班可以迫吓囡囡操水。

海獅其實好耐O架喇,佢地好有經驗仲出過好多港隊代表,而且佢地長期 ...

當然係完元朗泳池啦! 夠放便呀!

原帖由 ikwok 於 09-6-18 01:29 發表
download 咗, 昨天給了亞女開始做, 海獅會開得成班, 時間都好好喎 ! 係游元朗定天水圍泳池呀 ? 最衰唔見咗張通告.  無得問添 . 我還未落實報名的.

可唔可以 PM 海獅會的電話資料給我呀, 或者 fax 比我.

原帖由 小B媽咪 於 09-6-18 22:09 發表
當然係完元朗泳池啦! 夠放便呀!

pm咗個電話比你啦!你睇下你收唔收到啦!

原帖由 ikwok 於 09-6-18 22:36 發表
可唔可以 PM 海獅會的電話資料給我呀, 或者 fax 比我.

原帖由 ikwok 於 09-6-18 01:29 發表

如果妳未落實去天水圍定元朗池,我會建議妳報元朗果邊,因為帥資好D,而元朗池雖然舊但係反而學水會好D,係單邊小朋友學水會專心,天水圍池幾邊睇哂,小朋友容易分心啊~

最重要係天水圍池好污穢,池邊的渠網好容易 "炒起" 比較容易整親腳。

我兩邊都做過 life guard ,要選就元朗池會好D。
Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]
‹ 上一主題|下一主題