用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際英文幼稚園 想搵 partner 學溜冰
go

想搵 partner 學溜冰 [複製鏈接]

我想由暑假開始比囡囡(3歲半)學溜冰,地點會係 megabox 既溜冰場,一個星期上 2 次 semi-private class ($650 / 5 lessons),prefer weekday 學。 所以希望搵多一個小朋友一齊學,有伴又可以互相支持。

如果有興趣,請留言 or pm 我。tks。
   0    0    0    0

BK 開咗個" 組班專區 " 你可以入去試吓 ??

原帖由 wasabi-cat 於 09-6-2 10:17 發表
我想由暑假開始比囡囡(3歲半)學溜冰,地點會係 megabox 既溜冰場,一個星期上 2 次 semi-private class ($650 / 5 lessons),prefer weekday 學。 所以希望搵多一個小朋友一齊學,有伴又可以互相支持。 :funn ...

Thank you for the reminder. 我剛剛先睇到丫,所以入左去 post 左 thread 啦~~

我囡在又一城學緊, 有時D 教練可以幫你group 2人班/3人班??
但你要自己同教練傾... ?

原帖由 wasabi-cat 於 09-6-2 11:14 發表
Thank you for the reminder. 我剛剛先睇到丫,所以入左去 post 左 thread 啦~~

thank you. 等我又試下問先,因為係組班專區未搵到 partner 丫...

原帖由 mmak 於 09-6-3 12:17 發表
我囡在又一城學緊, 有時D 教練可以幫你group 2人班/3人班??
但你要自己同教練傾... ?
‹ 上一主題|下一主題