用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 有無九龍城區k2升k3小朋友想一齊讀kwik maths??? ...
go

有無九龍城區k2升k3小朋友想一齊讀kwik maths??? [複製鏈接]

我之前巳經4月同個仔報咗, 本來6月尾開班, 不過今日老師call我話臨時有個小朋友要轉讀暑期班 (一星期兩堂), 但係我又唔想俾小朋友咁辛苦, 都係想讀normal一星期一堂, 老師話如果係咁就要再等小朋友夾班, 我好辛苦先等到呢個老師有時間開班, 因為之前個friend個女都係跟呢個亞sir教得好好, 佢好多學生都係k2學生, 好有心機, 因為好難得有個老師教咁細個小朋友教得咁有心, 所以我想睇吓有無小朋友都想讀可以夾埋一齊, 我有多兩個小朋友就可以搵亞sir開班, 有無人有興趣呀???  如果有麻煩PM我!!

時間: 星期六 下午2:00-3:00   
地點: 九龍城 福佬村道地荗館樓上

thanks

www.kwik.hk

0    0    0    0

HOW MUCH?
原帖由 fattybb 於 09-6-2 09:29 發表
我之前巳經4月同個仔報咗, 本來6月尾開班, 不過今日老師http://ads.baby-kingdom.com/www/delivery/avw.php?zoneid=93&cb=12345623&n=a0f73aadcall我話臨時有個小朋友要轉讀暑期班 (一星期兩堂), 但係我又唔想俾小朋 ...

原帖由 fattybb 於 09-6-2 09:29 發表
我之前巳經4月同個仔報咗, 本來6月尾開班, 不過今日老師http://ads.baby-kingdom.com/www/delivery/avw.php?zoneid=93&cb=12345623&n=a0f73aadcall我話臨時有個小朋友要轉讀暑期班 (一星期兩堂), 但係我又唔想俾小朋 ...

Pls kindly reply me do you join 加法班?

[quote]原帖由 worry 於 09-6-16 16:56 發表
HOW MUCH?
[/q

pls check pm!

原帖由 nicoletsui1212 於 09-6-16 22:57 發表

Pls kindly reply me do you join 加法班?

I join the course is  學前加法班, whih is 20 lessons!
‹ 上一主題|下一主題