用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 Kentville 係唔係唔收細仔 ??
go

Kentville 係唔係唔收細仔 ??

Kentville 係唔係唔收細仔 ? 
聽講佢地連細仔都唔見(interview), 係唔係真 ?

有冇細仔/女讀緊 Kentville 可以分享下 ??

絕對唔係, 我個仔都係細仔(11月), 而家都已經K2啦, 我個仔有個同學仲細(係12月添)....

原帖由 babyakambm 於 09-6-1 14:52 發表

無d咁既事喎.. 我個女(11月尾) 而家k3, 仲有一個月就畢業啦..

原帖由 babyakambm 於 09-6-1 14:52 發表

咁都好 d, 唔係冇可能做 Kentville 細仔 !!

Mami 是 Kentville graduate, 有冇幫助 ? Application form 有冇呢 part 可填 ???

往年application form只有一part填兄/姊是否舊生,你可於interview時順帶提下自己係舊生咪得lor!!至於有冇幫助就唔知喇。

原帖由 babyakambm 於 09-6-2 10:13 發表
咁都好 d, 唔係冇可能做 Kentville 細仔 !!

Mami 是 Kentville graduate, 有冇幫助 ? Application form 有冇呢 part 可填 ???

KV每個applicant都會見,就算12月31日出世都會見。

醒目開學勳章

我個仔果班,無12月,最細11月.

ic ic !! Thank you !!

Dorest Rd & Kent St 分校有冇唔同 ??

原帖由 babyakambm 於 09-6-2 15:45 發表

No. Both are same.

Kent Road  only for K1

Dorset Road, K1-K3...

原帖由 babyakambm 於 09-6-2 15:45 發表