用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有冇買咗Mi-Kids教材的父母給予意見
go

有冇買咗Mi-Kids教材的父母給予意見 [複製鏈接]

我個囡就黎2歲.想買Mi-kids 的教材. 因佢d 書可放支筆上面會發聲,好似冇麥書會有咁. $23xxx. 發聲筆一支, 書本有好多本(好似有17本), baby can read 的 card.  同包林嘉欣做卓頭的書 (可以touch & 估(遊戲).  最吸引我的係支會發聲的筆,因本人英文唔好. 但驚個小朋友冇興趣. 請大家比d意見. 謝謝!
   0    0    0    0

如果你只係因為支發聲筆 , 我建議你唔好買 , 太貴了 .
好多教材都係有支筆俾小朋友點 , 小朋友重細 , 太貴教材玩爛咗好肉赤 .
幾百元已經有發聲筆 , 有書(去書局搵) , 任由小朋友玩 .

或者, 你check 下以下 link, 有家長討論有關發聲筆 .

http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=1700741&extra=page%3D3

原帖由 linglingng 於 09-5-31 00:32 發表
我個囡就黎2歲.想買Mi-kids 的教材. 因佢d 書可放支筆上面會發聲,好似冇麥書會有咁. $23xxx. 發聲筆一支, 書本有好多本(好似有17本), baby can read 的 card.  同包林嘉欣做卓頭的書 (可以touch & 估(遊戲).  最吸引 ...

Tks yr advice.

原帖由 linglingng 於 09-5-31 00:32 發表
我個囡就黎2歲.想買Mi-kids 的教材. 因佢d 書可放支筆上面會發聲,好似冇麥書會有咁. $23xxx. 發聲筆一支, 書本有好多本(好似有17本), baby can read 的 card.  同包林嘉欣做卓頭的書 (可以touch & 估(遊戲).  最吸引 ...

你講呢 set 野, 其實發聲筆只係一部份, 好似叫 The Dinoops, 你鐘意其實可以只係買呢一部份架!! 我去 Yahoo search 過, 4xxx 有交易lu喎!!

另外, 其實都有部份書有呢樣咩 ga~ 我知 noddy 都有 ga 喎, 仲有 english time o既百科全書都有發聲筆.. 你上網 serach 下啦~~ ^-^
‹ 上一主題|下一主題