用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 今年仲有邊樹有lego書包賣呢?
go

今年仲有邊樹有lego書包賣呢? [複製鏈接]

如題。謝謝!
   0    0    0    0

sogo 6樓 now 減價, 你快d去睇下啦
http://www.golddouble.hk/schi/bionicle.html#

簽名被屏蔽

舊年我在尖沙咀新細界百貨公司童裝部買過Lego 書包是女仔用, 我無留意有沒有男仔Lego, 你可打去問, 有無減價, 唔使過海車錢平D.

原帖由 恩禧媽 於 09-5-26 14:33 發表
如題。謝謝!

請問電話幾號?謝謝!
一歲後的照片 三歲後的照片 [url=diary.blog.webs-tv.net/ccbaby201314]小曦的天空部落格[/url]

Lego 書包有什麼好處? 我見個款都唔靚!

上星期五趁sogo大減價去睇吓lego嘅書包, 點知得好少款(女仔), 唔靚又大舊; 後來買咗spi最新款兼最輕嗰個比亞女, 有紅,粉紅同藍色, 全部有得意公仔, 31號前有9折同送spi筆袋一個

If you have the HSBC credit card (& register), you can enjoy the Red Hot Friday in Sogo (10% rebate to your card in Sept) - go & buy it on coming Friday!

原帖由 sengayy 於 09-5-27 23:26 發表
上星期五趁sogo大減價去睇吓lego嘅書包, 點知得好少款(女仔), 唔靚又大舊; 後來買咗spi最新款兼最輕嗰個比亞女, 有紅,粉紅同藍色, 全部有得意公仔, 31號前有9折同送spi筆袋一個 ...

all,
多謝大家的回應!我舊年一田減價時買了一個lego書包俾囡囡用,個書包好輕,仲可以坐,所以今年都想買番一個俾仔仔用,但今次一田減價都無得賣,唯有在這裡問下大家呀!

上年我去時, sales話我知會搬到第二度

我後來在書展時買, 八折, 現在用了一年書包仲係好新

不過我都係覺得好重,
上到小三我會買seven

原帖由 stitchfriends 於 09-5-26 15:52 發表
舊年我在尖沙咀新細界百貨公司童裝部買過Lego 書包是女仔用, 我無留意有沒有男仔Lego, 你可打去問, 有無減價, 唔使過海車錢平D.
[URL=http://www.upload-image.org][IMG]http://www.upload-image.org/img/b7b0b24b3c414187393fd33c9fbeab15/new33.gif[/IMG][/URL]

all,
多謝各位報料,已經在sogo買了一個,不過要$238,比舊年的$120貴呀! 不過都無辦法,都係要買一個俾阿仔用呀!再一次多謝大家!

你買左邊隻款呀?
有無女仔款?
輕唔輕呀?

原帖由 恩禧媽 於 09-6-3 21:22 發表
all,
多謝各位報料,已經在sogo買了一個,不過要$238,比舊年的$120貴呀! 不過都無辦法,都係要買一個俾阿仔用呀!再一次多謝大家!

原帖由 恩禧媽 於 09-6-3 21:22 發表
all,

恩禧媽:

想問吓Lego書包輕唔輕呀, 響SOGO店係唔係專門店, 除是去買都得呀?

sogo嗰counter係長期的, 你隨時去都有得買, 不過冇網上咁多款簡, 尤其係女仔, 我覺得個size都幾大, 唔係咁啱細粒嘅小朋友.

原帖由 Honeymum 於 09-6-4 11:11 發表
你買左邊隻款呀?
有無女仔款?
輕唔輕呀?

honeymum,
我見都有女仔款,不過唔多。
我買了呢個款
至於重量,我覺得好輕,阿女都話比某護脊書包輕。

原帖由 YLMBEE 於 09-6-4 13:10 發表

恩禧媽:

想問吓Lego書包輕唔輕呀, 響SOGO店係唔係專門店, 除是去買都得呀?

YLMBEE,
我阿女舊年係買了這個款,好輕身,好貼背。SOGO係有專櫃,長期有售。

Hi 恩禧媽,

請問男仔有幾多個款選擇呢 ? Thanks !

原帖由 恩禧媽 於 09-6-4 20:41 發表

YLMBEE,
我阿女舊年係買了這個款,好輕身,好貼背。SOGO係有專櫃,長期有售。

原帖由 恩禧媽 於 09-6-4 20:41 發表

YLMBEE,

THANKS

咁你即係買左邊款?係唔係之前有人post 出來那些?
呀見到有隻lego都幾輕,係女仔款,淺藍色,
你買果個係舊年款or今年新款?
多謝你的回復。

原帖由 恩禧媽 於 09-6-4 20:33 發表

honeymum,
我見都有女仔款,不過唔多。
我買了呢個款 。
至於重量,我覺得好輕,阿女都話比某護脊書包輕。

Hi 恩禧媽,

請問有冇以下哩幾款呢 ? Thanks !

(這款是恩禧媽今年買)         (這款是恩禧媽舊年買)

‹ 上一主題|下一主題