用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 自組Kwik Maths - 旺角/太子/油麻地
go

自組Kwik Maths - 旺角/太子/油麻地 [複製鏈接]

Dear All,

我小朋友今年5 yrs old, 升K3, 有沒有人想一起學, 如3人一起報讀, 可有85折.

想Join, pls call me at [email protected], thanks.
   0    0    0    0

原帖由 nicoletsui1212 於 09-5-24 21:47 發表
Dear All,

我小朋友今年5 yrs old, 升K3, 有沒有人想一起學, 如3人一起報讀, 可有85折.

想Join, pls call me at [email protected], thanks.

可唔可以唔同CENTRE的?
THX!

係咪要同一個center, 同一個導師架? 我個小朋友都想讀 Kwik Maths, 我諗住報學前加法嘅, 旺角區 (香港傳藝中心)。你可以 PM 我比多D info 我嗎? Thanks.

原帖由 hollisterneko 於 09-5-29 21:05 發表
係咪要同一個center, 同一個導師架? 我個小朋友都想讀 Kwik Maths, 我諗住報學前加法嘅, 旺角區 (香港傳藝中心)。你可以 PM 我比多D info 我嗎? Thanks.

我都是想在旺角上堂,我可以在星期六/日下午上堂,pls call me at 91928084, thanks.

I will join 加法班 on Sundy at Mongkok.
‹ 上一主題|下一主題