用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 Your Baby Can Read
go

Your Baby Can Read [複製鏈接]

請問有用過呢set教材既家長, 佢地d vcd係用咩型式教既呢, 會唔會好似disney有唱遊呢?? 如果一歲既小朋友用, 會唔會太遲呢??
   0    0    0    0

醒目開學勳章

以實物畫面加類似flash card咁成個畫面出字
有少量歌仔

我個小朋友係大約7-8月先開始睇.. 一日 0-2次 3個月左右見到成績
個人覺得, 套嘢又唔貴, 一試無防~~

原帖由 kerkermui 於 09-5-22 10:08 發表
有少量歌仔

我個小朋友係大約7-8月先開始睇.. 一日 0-2次 3個月左右見到成績
個人覺得, 套嘢又唔貴, 一試無防~~ ...

唉, 都唔知買唔買好, 我囝囝鍾意睇果d有音樂, 節拍快既vcd, 其實會唔會好悶架, 我驚佢睇睇吓覺得悶行佐去!!!:;pppp:

原帖由 kerkermui 於 09-5-22 10:08 發表
有少量歌仔

agree.agree

有少量歌仔

除了 YBCR外, 有冇用過其他教材呀? YBCR vs DWE, 點看?

YBCR 係網上買約千多元成set.

原帖由 Cathy1223 於 09-5-22 14:21 發表
建議你幫另一間分銷商買,佢地平好多ga,又有services,有跟進,我好多朋友都係同佢地買
http://www.####.net/resource.php
http://infantlearning.com/products/asia.html

但可以SEND HK咩, 我見佢只係UNITED STATES同CANADA.

而且都貴過係香港買, 香港我見過$1999, 但如果係呢度訂要usd257.99
‹ 上一主題|下一主題