用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 CANCEL 黎緊Sunday (14/6) Gym Party
樓主: jl118
go

CANCEL 黎緊Sunday (14/6) Gym Party [複製鏈接]

醒目開學勳章

原帖由 Red2008 於 09-5-26 22:59 發表
另外,如您們有好建議,不妨pm版主提出,可以做的,我們都會盡量配合的.
畢竟這區比較新,大家一起努力維繫整理出一個可以維護會員利益的討論區.

謝謝!

Red2008 ...

係呢區有好處,想join function集中啲,但也有個唔好處,我地組gathering,好想揾玩開或有共同點的members,所以多數係媽媽會攪,因果到啲人來來去去也是果批,我攪咁多次活動,從來無媽咪擔心謀利問題,因為我地個B一同成長,雖然唔係個個見過面,但很多也好似熟

其實攪手也有點壓力,除了要commit主辦機構一啲嘢(好似比deposit)去hold 場或傾價錢,其實我比你更驚有family玩完唔開心或有受騙感覺

我有少少見議,通常騙飯食的,也是新account,好多BK媽咪也很敢言,如有攪手有問題,相信佢要再揾飯食,一定要換account,不如設立限制如攪手必需國民生產總值高於XXXX分?

醒目開學勳章

6月7日參加者:

user id
3) lovetiana  1b
5) xoboy1125 1b  
6) bbchunhei     1b
10)yee79  1b
11)小笨豬 1b
12)zoesychan 1b
13)VIVIANSHUM 1b
15)露比仔 1b
24,25) lovetiana friend 2b
30) 小賓女 1b
35) namnamb 1b
40)TAROPIG  1b
41) SaBB 1b
1) jl118 1b
42 )chiliginger

614日參加者

user id
1) jl118     1b
2) baby88888    1b
8) maggieddie 1b
14)icepws 1b
17) ppww  1b
18) tracysy 1b
19) HWwing 1b
20) Man Chi 1b
23) BABY520 1b
26) bonbon  1b
27) cwng3 1b
28,29) eshiro 2b
31) pandab 1b
33) Rallki 1b
34) MIZU  1b
36,37) lamchop 2b  
39)monkey05

辛苦你喇..Ling, 我都覺得哩到唔多方便...因我地又唔係組playgroup 班, 只不過係gathering 之麻, 都要走到黎哩到...

係咪應該gathering 去番媽媽會好d 呀...哩到似組playgroup 班似d ..

醒目開學勳章

原帖由 yee79 於 09-5-27 22:23 發表
辛苦你喇..Ling, 我都覺得哩到唔多方便...因我地又唔係組playgroup 班, 只不過係gathering 之麻, 都要走到黎哩到...

係咪應該gathering 去番媽媽會好d 呀...哩到似組playgroup 班似d .. ...

係呀...:(
Anyway, thanks
呢排你記得特別小心身班體呀:loveliness:

07/06  我都想帶囡囡参加,請問仲有無位呀?

醒目開學勳章

原帖由 lilian11 於 09-5-30 04:34 發表
07/06  我都想帶囡囡参加,請問仲有無位呀?

welcome pls check pm

醒目開學勳章

Gym Party

Gym Party Details

日期 : 7 Jun 2009 (4:15pm-6:00pm) or

14 Jun 2009 (2:00pm-3:45pm)

形式: like Playgroup, 有三個導師帶領,有story time, circle time, free play ...

語言: English

食物:各位請自備小食,My gym提供飲品,玩之前要養足精神,因多屬體力項目
人數: 15-20 BB

地址:801-3B, 8/F The Metropolis Mail, Hunghom (HungHom KCR)

上一次我地玩的相片:

http://hk.myblog.yahoo.com/bk0701club/article?mid=317

另外,如party 當日因流感,屬幼稚園停課期,個partycancel or 改期(各家長可自己揀),如cancel 所有費用會退還

回覆 27# jl118 的文章

請問仲有冇位啊? 我都想參加7/6的PARTY, thank you

我囡囡係0612出世,我可否參與?

醒目開學勳章

原帖由 Chebridge 於 09-6-4 14:31 發表
請問仲有冇位啊? 我都想參加7/6的PARTY, thank you

welcome
我昨天pm了你,收到嗎?
Anyway, 我今天再pm你一次

醒目開學勳章

原帖由 yimchan 於 09-6-4 15:41 發表
我囡囡係0612出世,我可否參與?

Welcome 已有0612BB參加呀
pls check pm

已入數

已入數, 207.44, 請CHECK, Thank you and see u on sunday

原帖由 jl118 於 09-6-4 19:13 發表

welcome
我昨天pm了你,收到嗎?
Anyway, 我今天再pm你一次

醒目開學勳章

原帖由 Chebridge 於 09-6-5 16:02 發表
已入數, 207.44, 請CHECK, Thank you and see u on sunday

已收到
果日有休息時間,可以帶點小食,果到有橙汁利賓立,自己可以帶水

唔好意思...

哲哲昨日下午開始發燒,睇左醫生,今日已經好番好多。
今日決定唔同佢嚟,免得傳染其他小朋友。

我地都有d唔開心,第一次參加0701媽咪活動,一直都好期待今日來臨,但都無法子啦!

你地玩開心d啦!
下次有機會再玩過!

20/1 : 2.89kg
31/1 : 3.12kg
21/2 : 3.96kg
25/3 : 4.61kg
21/5 : 5.61kg
7/8 : 6.66kg

醒目開學勳章

原帖由 TAROPIG 於 09-6-7 11:02 發表
唔好意思...

哲哲昨日下午開始發燒,睇左醫生,今日已經好番好多。
今日決定唔同佢嚟,免得傳染其他小朋友。

我地都有d唔開心,第一次參加0701媽咪活動,一直都好期待今日來臨,但都無法子啦!

你地玩開心d啦!
下次有機會再玩 ...

係呀,下次再一齊玩呀

醒目開學勳章

Gym Party

Gym Party Details

日期 : 7 Jun 2009 (4:15pm-6:00pm) or

14 Jun 2009 (2:00pm-3:45pm)

形式: likePlaygroup[/url], 有三個導師帶領,有story time, circle time, free play ...

語言: English

食物:各位請自備小食,My gym提供飲品,玩之前要養足精神,因多屬體力項目
人數: 15-20 BB

地址:801-3B, 8/F The Metropolis Mail, Hunghom (HungHom KCR)

上一次我地玩的相片:

http://hk.myblog.yahoo.com/bk0701club/article?mid=317

另外,如party 當日因流感,屬幼稚園停課期,個partycancel or 改期(各家長可自己揀),如cancel 所有費用會退還

醒目開學勳章

因宣佈了停課,14/6 Gym Party cancel
各位比了錢的families,請PM HSBC or HS 銀行户口号碼及户口名比我,我會轉返錢比你地

會唔會改期或者再攪呀? 好可惜~

醒目開學勳章

jl118,

好想玩呀~改期得唔得﹖

我要玩我要玩

醒目開學勳章 王國長老

原帖由 jl118 於 09-6-11 13:07 發表
因宣佈了停課,14/6 Gym Party cancel
各位比了錢的families,請PM HSBC or HS 銀行户口号碼及户口名比我,我會轉返錢比你地

我先幫您設置高亮,希望各會員留意到.
‹ 上一主題|下一主題