用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 版主你 delete 就 delete
go

版主你 delete 就 delete [複製鏈接]

0    0    0    0

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 MayMay_Lee 於 21-5-2009 02:27 發表
我已經無再出 post! 是有人問... 我控制唔到架wo
版主你 delete 就 delete
不要說我咩 "並無改善"
我點控制人唔留 post...
我 n 日已無上啦 wo!

希望妳明白, 今次關閉文章係因回應者無理會守則, 而文章係由妳出, 所以我有責任知會妳.

每個家長都好希望搵一些合適課程俾小朋友, 我諗家長都唔希望係一篇分享文章內, (pls. check pm OR pm me)等等字眼已佔數頁, 而且大家需要樓主的資料, 何不直接pm樓主, 而要係文章留言那麼轉接呢?

我重申......只要係好的課程/興趣班, 喺BK管理員未出正式版規前, 我是容計大家將資料概括post出, 再由家長自行查詢, 多謝合作!!

如想在教育王國作出合法宣傳請與親子王國聯絡, 成為廣告商戶再在此作宣傳

簽名被屏蔽

我支持版主, 你呢d商業家扮哂家長介紹會員, 其實係介紹自己間冇人幫親的中心比人, 好早就知你間野係bk 比人唱啦, 怪獸中心

原帖由 happyfamilybaba 於 09-5-21 11:07 發表
版主是不是話要有口啤的課程在bk買廣告才算沒有濫用平台?
都幾........"商業"
:-)  :-P

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 happyfamilybaba 於 21-5-2009 11:07 發表
版主是不是話要有口啤的課程在bk買廣告才算沒有濫用平台?
都幾........"商業"

恕我知識有限...我唔知邊間中心有口碑, 邊間衰到貼地, 我只係依bk指令做事, 當然一間商業公司想推廣業務梗係要落廣告, 點可以免費呢, 大家只係互助互利, 唔係bk又點生存, 會員又點有平台分享......

妳可以留言所有文章, 一些社區中心 / 青少年中心所出的文章我係無刪文或警告的, 因為那些活動都係有保証的. 所以係唔係一定要係bk買廣告才算沒有濫用平台, 答案應該心中有數, thanks!!

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 ming2 於 21-5-2009 11:35 發表

版主...好欣賞你咁盡責睇住呢度...不過想提一提就係...由於BK個pm成日都出現問題...所以有時我地send完pm俾人都好驚人地會收唔到或者唔知,因而先會係個post度叫樓主或收pm者留意自己個pm....我都試過俾人問我收唔 ...

我只是盡量做我所做, 我只係刪除我懷疑有無商業成分的文章.

只於PM問題, 只要send出後,自己去recomfirm發件箱就一定check得到, 只於收件, 大部份係因為收件者唔為以所至.
另我已經通知管理員跟進

簽名被屏蔽

回覆 6# ming2 的文章

同意呀~雖然有時要去返個post度睇, 但總好過miss左人地問既問題, 大家都係想分享下mami間既心得ja!!
如果我叫人去check pm仲要俾人delete, 真係有d冇陰公.....

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 artlover09 於 3-6-2009 23:35 發表
同意呀~雖然有時要去返個post度睇, 但總好過miss左人地問既問題, 大家都係想分享下mami間既心得ja!!
如果我叫人去check pm仲要俾人delete, 真係有d冇陰公..... ...

無計...........因為有些真廣告假分享的會員係用 ~~ pm我 / check pm 等等字眼來推文.

原帖由 kylie_mom 於 09-6-4 00:18 發表

無計...........因為有些真廣告假分享的會員係用 ~~ pm我 / check pm 等等字眼來推文.

驚得咁多咩, 擺得個網業出黎都預左啦, 唔係邊有咁多人睇, 你可以收咁多廣告費
‹ 上一主題|下一主題