用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 jolly kingdom - Phonics
go

jolly kingdom - Phonics [複製鏈接]

現在沙田開咗分校, 我想搵多3位媽咪JOIN埋一齊, 集齊4個就可有85折,請問有冇媽咪有興趣呀,
我之前都喺元朗讀緊, 我都係呢個月開始停咗, 因為實在太遠喇, 我住喺大埔,我覺得阿囝讀得好好, 所以我好想繼續比佢讀, 但因為路程關係, 所以才擱置.
我問過CENTRE嗰邊, 佢哋話就算喺其他CENTRE讀都可享有85折, 你哋有興趣就PM我啦, 或者打電話給我: 66200826
   0    0    0    0

jolly kingdom - Phonics (有85折),有興趣入嚟一齊參加啦

請問有冇媽咪有興趣一齊報讀呀

原帖由 joeyeddie 於 09-5-20 15:27 發表
現在沙田開咗分校, 我想搵多3位媽咪JOIN埋一齊, 集齊4個就可有85折,請問有冇媽咪有興趣呀,
我之前都喺元朗讀緊, 我都係呢個月開始停咗, 因為實在太遠喇, 我住喺大埔,我覺得阿囝讀得好好, 所以我好想繼續比佢讀, 但因 ...

Please pm me the info with thanks.

王國長老

已經有一個相同既組班post, 請勿一文多貼.
‹ 上一主題|下一主題