用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 有冇人像我,一個女人仔,教仔教到比人(蝦),係咪低C... ...
樓主: Angel^v^
go

有冇人像我,一個女人仔,教仔教到比人(蝦),係咪低C.... [複製鏈接]

好多謝各位一路上支持我,送上寶貴的字句。今日學校約見我了,我仔有得升中四 la 我一方面好開心,一方面亦自責自己太自私....
http://www.baby-kingdom.com/index.php?uid-125487←情與義Feelgood
人生到處如何似,恰似飛鴻踏雪泥;泥上偶然留指爪,鴻飛哪復計西東?

恭喜! 終於放下心頭大石。 而小朋友要乖乖啦! 不可以辜負媽媽為你而努力呀! 也要為自己前途努力啊!

原帖由 Angel^v^ 於 09-7-10 11:52 發表
好多謝各位一路上支持我,送上寶貴的字句。今日學校約見我了,我仔有得升中四 la 我一方面好開心,一方面亦自責自己太自私....

恭喜!:D

Angel^ v^

終於唔使擔心啦!  同仔仔傾以後比心机讀書唔好辜負父母的期望呀。

恭喜!   恭喜!

恭喜! 恭喜!  

同阿仔講多幾句恭喜! &繼續努力呀!

恭喜! 恭喜!
原帖由 Angel^v^ 於 09-7-10 11:52 發表

六月十日同一日我女IVE出成績,她成績考高咗好多,有資格讀大學la,唔知邊間會收她,happy 多謝大家與我一起分享happy!!
http://www.baby-kingdom.com/index.php?uid-125487←情與義Feelgood
人生到處如何似,恰似飛鴻踏雪泥;泥上偶然留指爪,鴻飛哪復計西東?

‹ 上一主題|下一主題