用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 騙子? 家長又係佢, 教練又係佢?各位家長請小心~~ ...
go

騙子? 家長又係佢, 教練又係佢?各位家長請小心~~ [複製鏈接]

各位家長請小心呢位叫popomimi既人,佢唔知係唔係騙子?我係教師樂園度諗住搵piano老師俾我仔仔時見到呢個人係一位游泳教練, http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=2124670&extra=page%3D1
但點解佢會係課外活動個度話俾自己個囡囡跟一個私人教練學游水???其他媽咪問佢學幾多錢?1對2 就唔多清楚??
http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=2123781&extra=page%3D1
如果佢係一位教練點解唔教自己個女,要自己個女跟其他教練學游水?而且冇可能唔知幾多錢?希望呢位教練唔好呃各位家長,我地真係搵好既教練俾自己個小朋友學野,請你唔好再post呢d 呃人既野,如果要搵生意希望你真真正正去搵,而唔係又係度扮家長,希望各位家長請小心.
   0    0    0    0

原帖由 Edison媽咪 於 09-5-14 17:56 發表
各位家長請小心呢位叫popomimi既人,佢唔知係唔係騙子?我係教師樂園度諗住搵piano老師俾我仔仔時見到呢個人係一位游泳教練, http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=2124670&extra=page%3D1
但點解佢會係課 ...

Well Done!

醒目開學勳章 貢獻勳章

所以家長要自行衡量, 當我刪去有問題的文章時, 會員就會pm我問咩事, 分享都唔得呀, 但會員就唔明自己做煤嘅問題, 分享與廣告只是差一線, 希望會員明白版主為何要嚴格執行版規, thanks!

明白你們作版主的苦況,請包容如我這般「麻煩」的BK用戶之餘,繼續努力,辛苦了!

王國長老

佢都好多宣傳喎, 我已經將佢戶口封左啦.

我都發現有一個成日話比人聽佢個女既英文私人導師點好點好,又叫人一齊去學,總知次次post親msg都係叫人去學英文,到到今時今日都仲係咁樣,咪一樣冇人發覺!

多謝你們的提醒,日後會多多留意。

醒目開學勳章 王國長老

有時真係要咁多位精靈媽咪一齊幫手gup住架, 有d好鬼離譜連個login name都用埋機構名, 有d就pm賣廣告
我都間唔中做下"架輛"走去舉報架

明白了‧唔怪得入至到去啦
‹ 上一主題|下一主題