用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 聖羅撒 k1 的家長
go

聖羅撒 k1 的家長 [複製鏈接]

魅力公主 醒目開學勳章

有沒有9月會返 k1 的小朋友家長呀 ?

大家得閒傾下話丫

你地小朋友會返上午定下午班呀 ??

我晞晞會返上午班呀
   0    0    0    0
http://www.baby-kingdom.com/?18

有空請去看看 ~

我女女都係讀上午班
nice to meet you
BeBu

魅力公主 醒目開學勳章

halo bebu ~

你係咪自己湊囡囡架 ? 會唔會自己湊佢返學放學 ? 如果係到時我地就可以見到面la
http://www.baby-kingdom.com/?18

有空請去看看 ~

回覆 1# wing 的文章

Nice to meet you all,

My daughter will be studying K1 morning class from September. She will take school bus for transportation.

zzidane

回覆 3# wing 的文章

wing
不是呀, 因為我是在職媽媽, 加上我們住得很遠, 所以女女會坐校車. 我女女又係有個"希"字. hee hee
BeBu

回覆 4# zzidane 的文章

zzidane

nice to meet you.
BeBu

魅力公主 醒目開學勳章

halo zzidane ~

bebu ~ 我地都住得好遠架, 不過我無做野, 所以會親自接送, 朝早會同埋家姐一齊搭車返學

係呢 , 你地會唔會返學校買校服呀?

有空請去看看 ~

HiHi,

We will probably go to school for the uniform making and submission of copuon on 6/7.
We live in Tsing Yi and my baby girl will take school bus.

zzidane

原帖由 wing 於 09-5-11 14:37 發表
halo zzidane ~

bebu ~ 我地都住得好遠架, 不過我無做野, 所以會親自接送, 朝早會同埋家姐一齊搭車返學

係呢 , 你地會唔會返學校買校服呀?

我女女都會返上午班,佢會搭校車返學,我地會自己去新蒲崗買校服。

Most likely, I will go to school for ordering uniform.
Hope to see you there.
BeBu

魅力公主 醒目開學勳章

halo zzoe ~

好似唔係好多小朋友會讀聖羅撒咁喎, 呢度無乜人既

原來你地個個都係在職媽咪, 你地真係犀利呀, 又返工又要照顧小朋友

我都會返去買校服, 因為我大鄉里唔識去新蒲崗呀, 希望到時有機會見到你地啦

有空請去看看 ~

wing, zzoe, bebu & zzidane

Hi, 我囡囡都係今年讀K.1 AM, 好高興認識你地, 唔知到時會唔會編埋同一班呢!
我住葵涌, 囡囡都會坐校車返學, 有無人都係住依區架!

你地個個小朋友都係讀上午班 !我囡讀下午班呀 ! 我都好想佢讀上午班呀 !

魅力公主 醒目開學勳章

halo 咁多位同學仔既媽媽~

其實我係住屯門既, 不過大女都係出九龍返學,所以我朝早會一次過湊兩個出去

yantung0224 你有無寫紙要求轉番上午班呀 ? 我交書簿費果日見好多下午班家長都想轉呀

大家要多d上黎交流下呀 ~

有空請去看看 ~

我囡囡讀上午班,都係坐校車,好想入學校入面睇下,所以會去學校買校服。我囡囡係大女1月出世架,現在讀緊<麗港城迦南>我本人覺得好好,不過冇小學所以轉校。

大家好,我想幫囡囡報該校,我住fanling,會不會好遠呀,有冇校車架?

請給意見

Wing,我同你差唔多, 我住元朗
BeBu

你好,我個女讀上午班

你好,我個女讀下午班

魅力公主 醒目開學勳章

halo eunicechung  halo cowwing

bebu ~ 乜咁啱呀, 乜有校車入到元朗咩? 咁車費咪好貴囉 ?
我地買校服果日睇下有無機會見下先,你會唔會帶埋囡囡去呀?

halo wtkellen, 其實我諗都有人住你果頭既, 至於校車到唔到我就唔太清楚, 因為我無左校車果張紙,你小朋友幾大呀?

halo WINGYINMON, 你都係在職媽媽? 小朋友都係會搭校車架? 好似個個都搭校車返學添

有空請去看看 ~
‹ 上一主題|下一主題