用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 統計初中生唔見嘢情況
go

統計初中生唔見嘢情況 [複製鏈接]

阿仔剛告知唔見銀包
唉! 已經唔係第一次, 叫佢睇緊自己嘢, 仲係話都唔知點樣唔見:

中一: 唔見銀包, octopus, $$, 校服, 冷衫, 手電 (2部)
中二:  唔見銀包,octopus, $$, 冷衫, NDS, key, 傘

你地小朋友係唔見嘢? 點解佢地唔珍惜自己東西
   0    0    0    0
**法國Bioderma謢膚品**特賣代理[有興趣pm我]

我個大頭蝦唔見咗副眼鏡

原帖由 朱仔媽咪 於 09-4-20 17:28 發表
阿仔剛告知唔見銀包
唉! 已經唔係第一次, 叫佢睇緊自己嘢, 仲係話都唔知點樣唔見:

中一: 唔見銀包, octopus, $$, 校服, 冷衫, 手電 (2部)
中二:  唔見銀包,octopus, $$, 冷衫, NDS, key, 傘

你地小朋友係唔見嘢?  ...

我個仔由小一至小六不見了 3次octopus, $$, 文具,外套,習作啦,我都不知道到他中學點算,不知何時改掉這壞習慣 。 氣死亡!!!!!

仔仔中一生.
仲未試過唔見嘢喎.

原帖由 朱仔媽咪 於 09-4-20 17:28 發表
阿仔剛告知唔見銀包

你地小朋友係唔見嘢?  ...

我個仔唔見左個腦,欠功課,唔記得溫習............

原帖由 aaron_mama 於 09-4-22 13:56 發表
我個仔唔見左個腦,欠功課,唔記得溫習............

咁橋....
**法國Bioderma謢膚品**特賣代理[有興趣pm我]

原帖由 小咖哩 於 09-4-20 17:51 發表
我個大頭蝦唔見咗副眼鏡:sickmilk:

無可能掛 !
眼鏡都可以唔見 ?

唔見冷衫、校服裙、裙帶、gas 爐、鞋墊 (成三佰幾蚊對, 話借左俾同學, 唔見左, 咁都得)、有d我都唔記得, 總之e+唔見mud, 要照原價賠償,  個gas爐要佢賠左$200, 之後就再無唔見野。

唔見冷衫,文具.
‹ 上一主題|下一主題