用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇好的畫室介紹?
go

有冇好的畫室介紹?

我係新黎架~多多指教~

我個仔仔6歲, 佢畫畫好有天份
之前同佢去d社區中心學過, 但成班小朋友一齊,其他人畫得進度冇咁快, 我個仔變左好似好難學得快

我聽人講去d畫室會好d, 你地有冇介紹? 最好係九龍區

麻煩大家介紹下丫~老師教成點, 人手比例同價錢~~~thanks

Hi miss321,

請問上門收費如何?

原帖由 miss321 於 09-4-3 13:29 發表
我識人美術設計學院畢業,我都問過那位老師,可上門私人教畫,有興趣可pm我。

Pls pm me, thx

我昨天經過旺角火車站去馬會既天橋,見到有一間畫室,好靚,我見入面都好多人學,不過無上去問,你地有無人知間野好吾好呢?

回覆 # 的文章

so you mean the BS studio? my son is learning there. the teacher is very good and my son loves to go there so much. they also organize exhibition for students. do you have their tel? i can give you. if you are interested, please PM me

太子旺角警署,開心畫室   $380   4堂  

小兒在那裡學,老師教得 不錯

原帖由 pullup 於 09-4-3 13:21 發表

想知旺角有介紹嗎?

謝謝

原帖由 curry123 於 09-4-4 18:13 發表

可以俾個電話我嗎?

原帖由 artlover09 於 09-4-4 16:59 發表
so you mean the BS studio? my son is learning there. the teacher is very good and my son loves to go there so much. they also organize exhibition for students. do you have their tel? i can give you. i ...

Could you PM me information?

原帖由 curry123 於 09-4-4 18:13 發表

原帖由 siupopo09 於 09-4-3 12:42 發表
我係新黎架~多多指教~

我個仔仔6歲, 佢畫畫好有天份
之前同佢去d社區中心學過, 但成班小朋友一齊,其他人畫得進度冇咁快, 我個仔變左好似好難學得快

我聽人講去d畫室會好d, 你地有冇介紹? 最好係九龍區

麻煩大家介 ...

我囡囡係奧海城胡洋晝室學,差不多五個月了,我選擇這處是因為係一對一學,(如果年紀小,是單獨教的,我見k3的小朋友都係一位老師單獨教的),咁樣就可以跟番小朋友自己的進度學,我自己覺得囡囡有明顯的進步,由完全唔識渣筆開始學,到現在已經學到晝動物.人,等......不過價錢就貴d,要$950/4堂 呀  ,不過呀囡有好鐘意,無計!   

我仔仔0係荃灣學緊畫畫,
間畫室好多元化, 畫中有很多不同物料,
畫室是開放式的, 可以睇到學生上課情況, 最重要是仔仔100%自己畫.比例是1對2至4.
價錢是$100-$130堂左右.

原帖由 miss321 於 09-4-3 13:29 發表
我識人美術設計學院畢業,我都問過那位老師,可上門私人教畫,有興趣可pm我。

MISS321,  pls PM teacher information to me.  thanks

可否pm 資料呀,謝謝

原帖由 PandaChen 於 09-4-7 00:04 發表
畫室是開放式的, 可以睇到學生上課情況, 最重要是仔仔100%自己畫.比例是1對2至4.
價錢是$100-$130堂左右. ...

plz pm the information to me~
thx~~~

Hi, 我都想係荃灣附近搵緊, 可否 pm d 資料俾我呀?

Thanks!

原帖由 PandaChen 於 09-4-7 00:04 發表
價錢是$100-$130堂左右. ...

醒目開學勳章 貢獻勳章

此版面乃是提供課外活動的平台, 並不用作個人 / 商業推廣, 如有好的興趣班 / 活動介紹的話, 可於版面提供資訊, 給予會員自行查詢,多謝合作!