用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 2009努力試同學
go

2009努力試同學 [複製鏈接]

有冇2009努力試同學呀, 大家一齊傾下丫.
   0    0    0    0
nil

hello

Hi January,
Hello, 你好ar, 我係D 组同學仔,得閒傾下交流下a..
昨晚上完lesson,有D唔捨得,大家同路人互相扶持,这种感覺很warm.

係呢,你有冇報延伸同同行計劃ar?

你哋好呀, 我是 02年的努力試同學, 係3月27日晚同你哋做過分享的那位.  

記得上完堂番屋企 "努力試"吓喇 !! 一齊努力 !!!

大家同路人, 開心 唔開心都可以傾吓, 互相打打氣

原帖由 0502 於 09-4-2 15:35 發表
Hi January,
Hello, 你好ar, 我係D 组同學仔,得閒傾下交流下a..
昨晚上完lesson,有D唔捨得,大家同路人互相扶持,这种感覺很warm.
係呢,你有冇報延伸同同行計劃ar? ...

係呀, 好吾捨得呀. 最初果時諗返咁耐會吾會好辛苦呀. 點知返到最後一晚反而好吾拾得.
而家開始左努力試緊. 我有報延伸課程但冇報跟進小組. 希望有機會係同行大使入面同d師兄姊姊再交流下.

係呢師姊, 我想問下, 我自己係基督徒咁同行大使會吾會吾follow up我架?

原帖由 mandylung 於 09-4-3 11:39 發表
你哋好呀, 我是 02年的努力試同學, 係3月27日晚同你哋做過分享的那位.  

記得上完堂番屋企 "努力試"吓喇 !! 一齊努力 !!!

大家同路人, 開心 唔開心都可以傾吓, 互相打打氣

...
nil

我都係同行大使, 但未知我會 follow 邊位同學 !!

原帖由 January 於 09-4-3 11:53 發表
係呀, 好吾捨得呀. 最初果時諗返咁耐會吾會好辛苦呀. 點知返到最後一晚反而好吾拾得.
而家開始左努力試緊. 我有報延伸課程但冇報跟進小組. 希望有機會係同行大使入面同d師兄姊姊再交流下.

係呢師姊, 我想問下, 我 ...

好好開心呀!竟然可以係到找到你們呀!我都係09同學呀, 係A組, 參加左所有跟進課程, 小組跟進。

我仔仔 - 江仔( 5月就3歲, 住YAUMATEI) 你們呢?
你們有無參加跟進班? 如有, 大家可以見下面。
你們小朋友幾歲呀?
你們住那裡?
可以一齊出來遊玩下, OR 到家中玩下?  

好開心呀!
可以PM我。

我都係a組呀. 我住係大角咀.
不過仲未有人聯絡我呀.
我之前問過, 佢地話會優先照顧左d初信同學先......
我都想替仔仔識下朋友仔, 可以多d出來玩下.  
呢個復活節我都請左個朋友仔來我屋企玩. 整下復活蛋, 去公園一齊踢下波咁 :)

原帖由 kwong0606 於 09-4-9 22:54 發表
好好開心呀!竟然可以係到找到你們呀!我都係09同學呀, 係A組, 參加左所有跟進課程, 小組跟進。

我仔仔 - 江仔( 5月就3歲, 住YAUMATEI) 你們呢?
你們有無參加跟進班? 如有, 大家可以見下面。
你們小朋友幾歲呀?
你們 ...
nil
‹ 上一主題|下一主題