用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇人係油麻地公文式學呀!入黎傾下^^
go

有冇人係油麻地公文式學呀!入黎傾下^^ [複製鏈接]

而家我o岩o岩試堂,暫時都ok
見佢d課程都幾好,諗住即管比佢試試啦

0    0    0    0

冇人讀呢間呀

Can you tell me the location of Yau Ma Tei?  I am considering the course.  Could you comments to the course?

油麻地廣華街這間公文的老師姓曾&馮(Miss Tsang & Fung)她們好好,對小朋友好盡責,好認真,可以試吓。
原帖由 WINLEG 於 09-3-25 17:41 發表
Can you tell me the location of Yau Ma Tei?  I am considering the course.  Could you comments to the course?

原帖由 WINLEG 於 09-3-25 17:41 發表

唔好意思!因好耐都冇上黎睇過,而家阿B正式開始學,暫時都ok,kumon我覺得需要家長有耐心和恆心去陪佢學(我本身係一個冇耐性既人),之前我都有買左d教材比佢,不過好快就冇恆心同佢學,而家有老師睇住d進度同d教材都幾好,所以效果都唔錯,上左幾堂後d生字大部份都記到,每次果位姓張既老師都會大既講返d進度,都算ok啦!

原帖由 Melissa 於 09-3-25 20:43 發表
油麻地廣華街這間公文的老師姓曾&馮(Miss Tsang & Fung)她們好好,對小朋友好盡責,好認真,可以試吓。

hi melissa,你小朋友學d咩!係咪學左好耐啦!你話姓曾&溤都係教英文嫁 而家o岩o岩學除左張老師之外,其它老師我都唔識呀!我剩係見到教阿B果位短頭髮既老師講說話好溫柔又好好笑容,初黎報到,請多多指教

我覺得呢間中心只係想賺錢,  dum 時間得好梗要。

原帖由 kc 於 09-4-4 22:07 發表
我覺得呢間中心只係想賺錢,  dum 時間得好梗要。

hi kc  你而家小朋友有冇讀緊呀!有冇效果呀 都係讀緊呢間?

而家阿B讀得都幾好^^唔洗我再幫佢揭功課,今日又問我"媽咪,我係咪讀得好認真呢"真攪笑^3^真係希望可以識到多d係呢間分校既媽咪,大家可以傾下,分享d經驗。
‹ 上一主題|下一主題