用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 請問沙田區有無地方上playgroup, 價錢如何? ...
go

請問沙田區有無地方上playgroup, 價錢如何? [複製鏈接]

請問沙田區有無地方上playgroup, 價錢如何?

如題!

Re: 請問沙田區有無地方上playgroup, 價錢如何?

係沙角村有playgroup,唔使$100一堂,26489968

Re: 請問沙田區有無地方上playgroup, 價錢如何?

PoPoMami

唔該晒, 你有無帶你個bb去呀? 上過之後感覺如何呢?

唔錯~  d姑娘有愛心, 我上果個class2個姑娘對5個小朋友, 能夠給每個小朋友機會玩遊戲, 囝囝返完學左舉手, 合群左, 聽指令多左    下星期一(1/11)及五開班(5/11).

唔該晒miumiuchan, 等我聽日打去問下詳細資料先.     

You're welcome

Dear Popomami,
這個playgroup收唔收一歲BB,星期六日有冇堂?

Dear Popomami,

Is it suitable for 13 months kids? My friend's bb is 13 months. Is it in Cantonese? How long will be each session?

Thanks.
‹ 上一主題|下一主題