用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 沙田培僑10/10及17/10面試
樓主: Heather
go

沙田培僑10/10及17/10面試 [複製鏈接]

Re: 沙田培僑

Pulmma :
對不起! 這麼遲才回應因我在公司才上網, 我女兒現在課外活動有,英語拼音,鋼琴,劃畫,游泳,英語唱遊及紙粘土手工,不過全部都是無壓力下進行的. 你們的小朋友又學什麼?

Hi !

公文數
英語拼音
中國舞
英文課程

游泳 - 升唔到班及天氣開始凍, 所以唔學!
劃畫 / 手工藝 /紙黏土  - 以前上過, 想比佢學番

我囝囝學piano&baseball,游泳剛剛停了因天氣轉涼,但佢時日同我講唔鐘意學游泳只係鐘意玩水,比佢激死!!! :evil:  :evil:   至於英語拼音就無比佢學因學校有教不過我想比我細仔學.  你們揀學校(課外話動)會就屋企附近or朋友介紹.  有冇好suggestion介紹給我.

slom_mom:
雖然學校有拼音學,但我覺得再加一個課餘課程可以l令她鞏固一些,因學校有一些課程報讀,劃畫,拼音,英語唱遊. 遊泳就在家裏屋苑會所因有恆溫池,所以現在也進行中是單對單的私人教的.

培僑開個內聯網俾家長,..可以打電話去問ID及password.   

waisiuchuen,

學多啲都好o既.  發覺囝囝番左全日之後好似好無時間咁,課外活動都佔用了星期六大部份時間,佢都有參加學校啲校外課程一星期一日.
‹ 上一主題|下一主題