用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 維多利亞小學好唔好???
go

維多利亞小學好唔好??? [複製鏈接]

維多利亞小學好唔好???

點解好似冇咩家長揀維小咁既????
真係咁差?? 定因為冇直屬中學呢??
有冇現/曾就讀維小既家長可以分享下!!

醒目開學勳章

Re: 維多利亞小學好唔好???

Hi MrsSeto,

Please go to this link:

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=159740&forum=7&35

Hope the information can slove your problems.

Kookooloo
Cute﹗
該用戶已被刪除

MrsSeto,

MrsSeto 寫道:
點解好似冇咩家長揀維小咁既????
真係咁差?? 定因為冇直屬中學呢??
有冇現/曾就讀維小既家長可以分享下!!

維多利亞小學 is my first choice Primary School. 本人也是維記Kindy 家長之一, 在2003年已從我boss 及 Family doctor 口中得知這學校會採用IB, 所以把仔仔由另一間學校轉過來讀K3. 其實是搏一搏入唔入到. 我自己也是在教育介工作對Traditional school 的教法反感所以只consider我所認為好的, second choice的都會是International school.

ChiChiMa
:wink:
‹ 上一主題|下一主題