用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 元朗 / 天水圍 / 朗屏 --- 真光幼稚園家長分享會 ...
go

元朗 / 天水圍 / 朗屏 --- 真光幼稚園家長分享會 [複製鏈接]

Re: 元朗 / 天水圍 / 朗坪 --- 真光幼稚園家長會

各位真光媽咪, 我聽講真光超好,你哋點睇呀? 我個女而家 19 個月, 想搵 playgroup, 有冇好介紹呀? 多謝帮忙!!

Re: 元朗 / 天水圍 / 朗屏 --- 真光幼稚園家長會

jasma, 唔該可以share

Re: 元朗 / 天水圍 / 朗屏 --- 真光幼稚園家長會

WOW, XO 仔,

肖珍k1成45人一班,  真係好似太多喎, 真光,就咁多功課, 點好? 你大仔係咪讀信義會? 聽講都派到好好, 係嗎?

Re: 元朗 / 天水圍 / 朗坪 --- 真光幼稚園家長會

XO 仔, 真是唔好意思, 攪錯咗Tim, sorry  

Ayesha,

請問真光係唔係全日制ga? 由真光幼稚園可以直升小一嗎?

Jasma, 唔該哂! 我會打去問吓.  我個女星期六開始返元朗一個英文 Playgroup, 未知好唔好, 希望試吓其他compare吓.

嘩, Jasma, XO仔 , ayesha, 人大師法, 你哋好強呀, 收到咁多料!   如果真光真是行一條龍就好啦, 不過到時肯定勁難考. 唔知舊生媽咪有冇分加? (不過我係大坑道真光, 唔係元朗, 可能冇用) :cry:

煒良媽咪,

你有冇打算比仔仔讀呢間和富慈善基金李宗德小學呀?唔知邊道有多啲資料呢? 佢哋好唔好嘅呢?
‹ 上一主題|下一主題