用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 小人國o既唐詩CD好嗎?
go

小人國o既唐詩CD好嗎? [複製鏈接]

小人國o既唐詩CD好嗎?

請問有冇人買過小人國o既唐詩CD比小朋友聽?
好嗎? 會唔會好悶? 適合2歲小朋友嗎?

Re: 小人國o既唐詩CD好嗎?

我就覺得好好聽,我個仔真係幾鍾意,但要睇清楚,有廣東話版,有普通話版,唔好揀錯,如過又普通話又廣東話就唔係幾好啦,唔悶唔悶,我都鍾意聽。   

我都係咁話~~ 我自己聽o左都識多幾首詩!!
又唔悶, 幾好聽! 我自己得閒都會開o黎聽~~  
[img align=left]http://www.iuploads.com/free_image_hosting/images/CHO/statue04.jpg[/img]

+MaMiAKiRA+

好似係咪我介紹比你架,係我又要收佣啦!哈哈!   
該用戶已被刪除

Annie&啟園,

我諗你望下依到,其實之前都有講過依個topic o架啦  Click Here 因我都係受惠者。
該用戶已被刪除

唔該晒各位o既意見!
我打電話問過, 暫時o係時代廣場, 彩虹(not sure where) 同埋奧運站都有展銷!
$110, 包2隻CD, 1本書, 裡面合共40首!

Annie&啟園 寫道:
danniewo

小人國唐詩在那裹買, 有沒有300首這樣多??       

其實如果唔趕佢地有免費送貨服務, 貨到收錢!
http://hk.myblog.yahoo.com/darwin-elywn

do they have a website?

marshmallowchan:

我剛問了, 現在是沒有 website.
http://hk.myblog.yahoo.com/darwin-elywn

thank you

但我問過要買夠$300先有得送! 我都唔知佢o地仲有乜其他產品o岩用! 妳o地仲買過乜o野呀?

蘇蘇 寫道:
其實如果唔趕佢地有免費送貨服務, 貨到收錢!

hi HeiHeiMa,

你是不是問小人國? 因為我訂左套 vcd 都係 $110, 而且是免費送貨的!

蘇蘇

係呀, 我問個salesgirl, 佢話要$300先送o咼!
而且, 果套係CD, 唔係VCD喎! 有VCD o架咩?

蘇蘇 寫道:
hi HeiHeiMa,

你是不是問小人國? 因為我訂左套 vcd 都係 $110, 而且是免費送貨的!

蘇蘇

hI,
I'm interested in the cd/vcd, can anyone give me the tel no to order, please.

danniewo,

Ha ha~~ 可以慳番o刺~~ 因係我蝦子餅無意中買番o黎
o架咋~~ ha ha~~
覺得幾好咪o係 phonics xx 個topic 度同人分享o下o感
o羅!! 你應該再早o的同大家分享o的好o野嘛!!  

普遍話版同廣東話版兩個version我都有買, 始終都係覺
得普通話版"正斗"o的~~  

HeiHeiMa

佢o地仲有以下o既產品:
唱歌學普通話  初級, 中級, 高級
世界童話集
幼兒活動教材-- 親親小寶貝

其實仲有, 不過唔記得咁多~~ 而且我都無買其他, 等個
仔大o的先買~~  
[img align=left]http://www.iuploads.com/free_image_hosting/images/CHO/statue04.jpg[/img]

hihi HeiHeiMa,

唔好意思...係 cd, 唔係 vcd  

+MaMiAKiRA+

咁就係 ,普通話好鬼好聽,你知嗎?我將佢download落我個電話MP3, 成日聽,等我第日熟d可以同個仔講下呀!

hi MaMiAKiRA,

Can you tell me where can I find the product you mentioned. Thanks.
‹ 上一主題|下一主題