用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問大家有冇聽過"盧峰"教畫畫很出名的 ...
樓主: HB
go

請問大家有冇聽過"盧峰"教畫畫很出名的 [複製鏈接]

原帖由 Bluestar 於 04-7-21 11:45 發表
lauerica,

Pls could you pm me any info / contact tel about this alternative.  Tks a lot.

我都想要! 唔該!

原帖由 lauerica 於 04-7-20 13:52 發表
我個女現在就是跟一個前盧峰老師學劃畫.劃得好好.仲好有創意添.每次都會有一主題或故事好等小朋友自已去想像所想劃什麼.每個小朋友需然主題一樣.但劃出來就個個都不同.可啟發小朋友思想和創意.這劃室大部份都是前或 ...

Hi Lauerica,

Could you please pm me the details? Many thanks.
請多多支持三個希的網誌
http://hk.myblog.yahoo.com/the_hayz

Hi Lauerica 或其他 BK parents,

Can you pm me the contact of this centre? Thx so much!!

Teresa

原帖由 lauerica 於 04-7-20 13:52 發表
我個女現在就是跟一個前盧峰老師學劃畫.劃得好好.仲好有創意添.每次都會有一主題或故事好等小朋友自已去想像所想劃什麼.每個小朋友需然主題一樣.但劃出來就個個都不同.可啟發小朋友思想和創意.這劃室大部份都是前或 ...

真係要排幾年的,我記得仔仔學畫畫是平日要年半至兩年,星期六就再耐d。所以今次幫囡囡18個月就開始排到四歲就剛剛好

Hi Lauerica or any other BK parents,
Can you pm me the contact of this centre? Thanks so much!!

Nersima

Hi Lauerica and other BK parents,

Could I also have contact details of this centre? Pls PM me.  Thanks!

回覆 # 的文章

pls pm details to me, thanks!

可否給我information, my email is : [email protected]

Thanks!!

pls pm details to me, thanks!

my baby 曾在盧峰學, 但我覺得不能夠觀察佢畫, 都唔知佢進度係點. 所以我轉去第二度學, 嗰度有得望住佢 (one-way mirror) & 細班D, 貴D不過我覺得好值得. 如想知多D就pm我啦!

原帖由 walter.chow 於 07-9-24 16:26 發表
Can I have Tel no. & Address at Kwun Tong

盧峰真是一所很好很好的畫廊,小兒學了四年,由完全唔鍾意畫,到依家畫得我好滿意,我覺得是這所畫廊每一個老師都很有愛心,同很用心去教每一個小朋友,佢地會因住每位小朋友的進度去升班,所以有人升得好快,亦有人升得好慢,雖然唔知佢地上堂係點,但我試過要求佢地老師講比我知小兒上堂情況,佢地由老板娘親自回覆,仲傾左半個鐘,呢幾年我都有間中問下老師仔仔上堂情況,很開心是仔仔每堂都好比心機去畫,見他真的有進步,真的很感謝每位老師
所以我好推荐給朋友一出生就排!

Dear 傑西,

Would you pls pm the information
the tel & address to me.

簽名被屏蔽

請lauerica或其他知道的媽咪, 麻煩傳到我

[email protected]

謝!

Dear cacama,
Please PM me. Thank you very much

盧峰 - 我囡畫緊高,堂先畫好幅畫,每至少兩. "傑作"
完成後,囡囡好有滿足.

醒目開學勳章 貢獻勳章

各家長

如需要任何有關資料, 可直接pm有關出文者, 請勿於版面留下沒有可讀性留言(如pm me / check pm)等等........

如再有發現, 將會關閉有關主題, 多謝合作!!

原帖由 傑西 於 09-9-27 17:18 發表
盧峰真是一所很好很好的畫廊,小兒學了四年,由完全唔鍾意畫,到依家畫得我好滿意,我覺得是這所畫廊每一個老師都很有愛心,同很用心去教每一個小朋友,佢地會因住每位小朋友的進度去升班,所以有人升得好快,亦有人升得好慢,雖然唔知 ...

請問盧峰畫室係邊架?可否p.m.資料給我

盧峰
(九龍觀塘)tel:23899759(辦公時間:下午星期三至日) /tel:27931801(星期一至日)
(香港)天后地鐵站附近, 萬寧樓上 tel:22464103 (Tue off, Wed&Fri a.m. off)

原帖由 liuelly 於 09-9-29 14:00 發表

請問盧峰畫室係邊架?可否p.m.資料給我

我都想知盧峰在HK side 有冇Branch?
‹ 上一主題|下一主題