用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人收到協恩取錄信呀~~
go

有無人收到協恩取錄信呀~~

好似係13號之前會收到,不過仲未見, 有無媽咪收到協恩取錄信呀 ?

應該今日會收到....留意信箱

我也未必收到  
好心急呢!

真的? 今晚要早少少返去look look 先. 會否厚信代表收, 薄信代表不收啦? 隨緣啦!

大家唔水心急啦 ..... IN 既人可能 OVER 1000 個,
位先得 60 個 !!

唉 !!  唔收既估大部份 , 大家平常心啦 !!

無期望就唔會有失望 LOR

原帖由 bonniabonnia 於 09-3-11 11:05 發表
我也未必收到mouth:" />  
好心急呢!

agreed.  抱住取interview experience心態啦. 收當good luck!

原帖由 chickenwing2006 於 09-3-11 11:33 發表
大家唔水心急啦 ..... IN 既人可能 OVER 1000 個,
位先得 60 個 !!

都無唸過會入圍, 老公仲話"收佢先其", 哈哈!
我們的天父,願你的名受顯揚,願你的國來臨,願你的旨意奉行在人間,如同在天上.求你今天賞給我們日用的食糧,求你寬恕我們的罪過,如同我們寬恕別人一樣.不要讓我們陷於誘惑,但救我們免於凶惡.亞孟.

原帖由 chickenwing2006 於 09-3-11 11:33 發表
位先得 60 個 !!

AGREE ~~~

收真係超 lucky 呀,  60 個入面仲要有 d 係 mami
同家姐仔讀過既 , 外來人真係機會好細 lor !!

但點都好 .... 叫做最後一間 , 出埋 result 就安樂
哂唔水再等 lur  !!   

原帖由 dora611 於 09-3-11 11:48 發表
agreed.  抱住取interview experience心態啦. 收當good luck!

我由尋晚就望到而家。60個位..真係好難囉!!

仲難入過SPK 呀!!

係啦 ... 等待是最痛苦的 ~~
原帖由 kyliejet 於 09-3-11 14:56 發表
仲難入過SPK 呀!!

Agree, about 1/15 for HP (around 900applicants)
1/10 for SPK (around 1800 applicants)
原帖由 kyliejet 於 09-3-11 14:56 發表
仲難入過SPK 呀!!

雖然一定唔得架喇, 不過都好想快d知..

no letter wor. maybe tmw la.

如果今日有就好啦~聽日13號我地去旅行....唔使等我緊張多幾日呀!!!

好開心,HY收咗 上午班...          希望好消息繼續來

恭喜晒! 我想問吓你係咪有背景人士呢?(即校友or識人or其他)仲有你囡囡幾月出世呢?

公喜哂你呀 !!!

原帖由 bonniabonnia 於 09-3-12 12:54 發表
好開心,HY收咗 上午班...          希望好消息繼續來

八怪問句, 小b是有sister or mama是舊生? or 完全無background?
anyway, congratulation!