用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 呢個阿sir好冇責任
go

呢個阿sir好冇責任 [複製鏈接]

版主

唔好意思比較長..純粹發洩吓

話說上年我仔仔學校的收費課外活動轉咗一間叫"x動力籃球訓練中心",學費貴咗,但因仔仔之前有學緊籃球,所以就繼續俾佢學,到暑假時呢間訓練中心開咗個暑期班,咁見佢都教得幾好所以就參加咗,點知到交學費時佢地話因體育館水浸,要轉去另一個體育館上堂,而時間都未知,咁我已第一時間問負責的阿sir究竟轉咗咩時間,因我仔仔已報了其他暑期班,驚會撞咗,佢答應會盡量安排於下午的堂,如真的到不到可補堂,或於開學時再參加就扣回多付的學費,如不參加便會退回多收的學費.
點知今年學校轉番之前的那一間(學費平啲),而呢個阿sir就話會另外於體育館開班,咁我諗住等佢通知,點知3個月後仍未有任何消息,之後就一直都搵到呢個阿sir,直頭失咗蹤
到最近我聽其他媽咪講佢開始搵其他家長問如果佢地開班會唔會join,但唔明點解由始至終佢都冇打過俾我,唔知係咪驚我追佢退番啲錢俾我,但我覺得呢個人已經唔可信,所以我就同其他家長講我一定就唔會join,最出奇係佢話因為3月多假期 ,驚啲家長難就時間,所以要4月中先開班,但要佢地依家交咗學費先woo,因體育館要早一個月book場,我就覺得好有問題 .
   0    0    0    0

點解要交$$先呢??

咀都得﹕有否途經投訴
‹ 上一主題|下一主題