用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 迦南 vs靈糧堂
go

迦南 vs靈糧堂 [複製鏈接]

K1 考到迦南 (am) vs靈糧堂 (pm),有何意見?應該讀邊間好?
   0    0    0    0
mm

有無家長可以俾少少意見我,因為好煩惱.....
mm

我都同係一樣K1 考到藍田迦南 (pm) vs靈糧堂 (am),有何意見?應該讀邊間好?

PUSH!

有無人可以俾d意見?
mm

回覆 # 的文章

我囡囡讀緊幼兒班,覺得好好,老師好好,最緊要係我沒想到幼兒班都學到好多野,例如而家識十個中文字十個英文字左右,又可以學講一D英文,雖然有時佢好快我唔知佢講D字,但從表情睇係有內容的,學校又好清潔好新,GOOD GOOD啦。

你講的是迦南嗎?邊一間?
mm

回覆 # 的文章

不好意思.....係"迦南(麗港城)",但很可惜我囡囡不上K1.....因為我要同佢讀"SRL"有小學....我得渣住15分又冇好既校綱,所以唯有........:( :(

我囡囡在九龍城靈糧堂讀緊k1,她很開心。這間學校老師及嬸嬸很有禮貌,很藉重個人品德,有很多親子公課,是一間不錯的學校,我打算細女出年入讀n1。

lo2heiyan,
I would like to know if the K1-K2 course is easy or not? I worry if my girl will adapt P1.  Thanks for your information.

K1 迦南 (am) vs靈糧堂 (pm), how to choose?
‹ 上一主題|下一主題