用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 將軍澳循道衛理小學 將軍澳/官塘區有那間補習社好?
go

將軍澳/官塘區有那間補習社好? [複製鏈接]

各位家長,

我現時很 焦急/ 焦慮,我仔仔今年九月要升五年級啦!由二年級開始英文GE經常不合格(徘徊50-58分),中文(徘徊60-70分),再咁樣下去唔掂!

將軍澳/官塘區有那間補習社好? 自己唔識教.唯有找補習社幫個仔補習.

請各界家長幫忙告知. 感激+ 多謝!

焦急的媽媽上
   1    0    0    0

小博士 at TKO, Bauhinia Garden, teachers and the owner of this learning center are responsible and have expectation to children.  They are serious of making sure your kids are there to learn not to play or hanging out.

you can try daily tutorial centre in kwun tong , it is very good

我已經知道小博士確實不好!我個仔補過一段時間。補習環境好嘈。
‹ 上一主題|下一主題