用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 請問邊款教材適合3個月以上?
go

請問邊款教材適合3個月以上? [複製鏈接]

市面上咁多款,邊款是不錯的選擇,請分享
   0    0    0    0

醒目開學勳章

你講緊邊d教材呀? 英文?dvd嗰d?

我唔想只係睇dvd,因唔想成日比電視bb睇,係會展睇到"蒙特梭利",自己覺得幾吸引同幾靚,但唔知好唔好,因都唔平!

醒目開學勳章

3個月太細了, 坐都未識唔使咁快買教材住!  現時妳可以買些物件主要集中刺激bb嘅視覺, 聽覺同手指等!  相反妳可以用跟住黎果兩三個月去搵for 6個月教材吧!

I brought the English Montessori set for my kid..

i think it is quite good, if u have time go through it everyday bb... but 3 months  old is a bit young to use...

it is better to buy some Materials with sharp color for bb to play now

幼兒 (小瓢蟲幼幼英文)

‹ 上一主題|下一主題