用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人報左九龍靈糧堂及劍鳴n1呀?
樓主: evapan
go

有無人報左九龍靈糧堂及劍鳴n1呀? [複製鏈接]

可能我早少少in, 所以未有咁多人住. 個戶外playgroud 唔係咁多人玩, 係室內多人少少...
我唔明點解d人會帶埋 helper 一齊去囉, 係唔係驚個度唔夠熱鬧呢?

原帖由 kerkermui 於 09-3-7 20:15 發表
你地in成點呀? 好多人呀! 又趕~又嘈! 阿仔又唔夠瞓..

無反應可能已經係好好反應啦...
事關我個組每個section 都有小朋友扭小小計.. 我個仔唔知d音樂o係邊度嚟, 嚇到唔肯跳舞, 扭抱

原帖由 elmolly 於 09-3-7 20:27 發表

好正常呀, 係好正常咁無反應

我仲要帶漏相, 呢間可能係第一間被reject既學校

我今日都in咗,雖然阿仔好合作,大部份動作都有做,不過唔知點解硬係覺得果度d老師好似麻麻地咁...,我係指愛心及親切感。(純屬個人感覺)

原帖由 dragonpork 於 09-3-7 22:52 發表
可能我早少少in, 所以未有咁多人住. 個戶外playgroud 唔係咁多人玩, 係室內多人少少...
我唔明點解d人會帶埋 helper 一齊去囉, 係唔係驚個度唔夠熱鬧呢?

...

umm.. 其實我想講, 佢既安排已經算係咁, 好過上次樂基好多, 上次係排到出街, 好細, 又嘈. 我都有帶埋helper去喎, 因為之後要出街

原帖由 kerkermui 於 09-3-7 21:07 發表

我尋晚點完係咪帶齊嘢.. 今朝又點一次!
我諗出年真係要報多幾間!

恐龍仔唔夠瞓~8pm就話要覺覺豬喇!
c6話好攰~仲早過個仔瞓!

我尋晚都再睇多次, 仲去晒埋相, 但係今朝比份questionnaire攪到乜都唔記得, 抄都抄都手軟

原帖由 elmolly 於 09-3-7 23:52 發表

umm.. 其實我想講, 佢既安排已經算係咁, 好過上次樂基好多, 上次係排到出街, 好細, 又嘈. 我都有帶埋helper去喎, 因為之後要出街

非常同意 ...
今有我囝囝都有in哩間, 仲玩到唔想走. 我哋in14:10都幾多人, 不過到我哋走的時候仲多人, 見到登記的人龍排到賣書攤位...

原帖由 Miranda05 於 09-3-8 00:16 發表

非常同意 ...
今有我囝囝都有in哩間, 仲玩到唔想走. 我哋in14:10都幾多人, 不過到我哋走的時候仲多人, 見到登記的人龍排到賣書攤位...

我記得我地起0704傾過架喎

你地上次樂基得唔得呀? 我覺得km d車仔真係幾好玩, 果架綠色既車仔好得意

原帖由 elmolly 於 09-3-8 00:28 發表

我記得我地起0704傾過架喎

你地上次樂基得唔得呀? 我覺得km d車仔真係幾好玩, 果架綠色既車仔好得意

梗係唔得喇..... 咁多人比佢哋撰
當日in個個普通話老師仲讚佢醒....
話有d小朋友只係識坐係度, 無乜返應...

由於幫囝囝報得少,仲未有著落...
宜家幫佢報咗劍嗚/St.Paul/學之園/德寶....
不過後面兩間正正我哋一家去旅行的時候應該in唔到...

原帖由 Miranda05 於 09-3-8 11:28 發表

梗係唔得喇..... 咁多人比佢哋撰
當日in個個普通話老師仲讚佢醒....
話有d小朋友只係識坐係度, 無乜返應...

由於幫囝囝報得少,仲未有著落...
宜家幫佢報咗劍嗚/St.Paul/學之園/德寶....
不 ...

我地都未有著落呀, 你可以打去學之園改期, 我都改左, 同埋學之園可以報多過一間架, good luck!

醒目開學勳章

Hello,
bk name               child’s name    birthday 1.rowenahui                  Chole           22/8
2.BBB2006    Ryan 30/4                                                
3.alexquin                Anthea        2/5                      4.homama414       Wing  14/4                                         
5.wkmak31                  Mavis              7/6
6.chilokbb                                                        
7.snakeson                   灝橋              24/5   
8. evapan                     靖喬                4/8

哈.. 咁好彩我唔係同你同時間見...
希望你個helper 有讓位俾人坐啦... (定係其實你地連企都冇得企呢?) 嘿嘿嘿....

原帖由 elmolly 於 09-3-7 23:52 發表

[quote]原帖由 dragonpork 於 09-3-9 00:12 發表
哈.. 咁好彩我唔係同你同時間見...
希望你個helper 有讓位俾人坐啦... (定係其實你地連企都冇得企呢?) 嘿嘿嘿....

龍珠, 我地都見你唔到, 你in好早呀! 我地in 2:40, 但遲左3:00 先到, 小b唔肯起身, 攪到遲囉! 好彩都俾入去in, 但小b 只係掛住睇tv, 無反應........... 都係陪玩多!!!
‹ 上一主題|下一主題