用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 返學黑皮鞋
go

返學黑皮鞋

我仔著開Dr. Koxx,但實在太快爛,個幾月就爆線,又變哂型,仲侷腳,放學個襪頭濕哂,499一對真係唔值。你地有無好介紹?

醒目開學勳章 王國長老

dr kong一向評價都麻麻, 話快爛
我女之前都買過對所謂漆皮, 嘩! 開學唔夠一個月甩皮甩骨, 之後頂唔順買過對, 無再幫襯過dr kong
我個仔果對, 只不過係吉豬島果d平價貨仔, 而家都用緊第2年, 偶然有d磨損啦, 擦返鞋油都好ok
原帖由 acer1 於 09-2-3 11:27 PM 發表
我仔著開Dr. Koxx,但實在太快爛,個幾月就爆線,又變哂型,仲侷腳,放學個襪頭濕哂,499一對真係唔值。你地有無好介紹?

我仔著Elle, 200幾, 幾靚, 唔快爛, 去Toonsland睇下啦....

My kids wear Dr Kong. Decent durability but the leather color fades pretty quickly.

唔係足部有問題,都唔駛買dr. kong
我係買froggy,喺吉之島買,百零蚊對,d皮好軟,幾好,有黑鞋白鞋款

how about clarks

醒目開學勳章

我屋村鞋舖買咋, 小朋友腳大得快, 唔駛買咁貴啦~

各位唔該哂,等我都去吉之島同Elle睇下先!clarks我就唔知好唔好,不過好似無小童鞋。

醒目開學勳章 王國長老

clarks一定有小童鞋, 幾廿年老牌子應該可靠tim, 而家d款都新穎好多喇
原帖由 acer1 於 09-2-4 06:22 PM 發表
各位唔該哂,等我都去吉之島同Elle睇下先!clarks我就唔知好唔好,不過好似無小童鞋。

簽名被屏蔽

吉吉島可以試 Kingshealth, 真皮系列,未減價都係賣200多,好襟,皮靚,有護足作用添.

原帖由 acer1 於 09-2-4 18:22 發表

我囝囝以前著dr. kong, 今年買geox, 佢好鍾意

請問邊到有得買clarks既小童鞋?

原帖由 Charlotte_mom 於 09-2-4 18:24 發表
clarks一定有小童鞋, 幾廿年老牌子應該可靠tim, 而家d款都新穎好多喇

醒目開學勳章

Park Lane 見過。

原帖由 Yonniewong 於 09-2-5 23:42 發表
請問邊到有得買clarks既小童鞋?

你呢唔講都唔知原來小朋友黑皮鞋有咁多牌子,請問Timberland , Geox喺邊度買?Many thanks!