用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 2010-2011小一簡介會
go

2010-2011小一簡介會

我知道有小學開始辦上述小一簡介會,
音小今年三月廿日晚就有一個.
7:30開始.

有料可share的,
請入嚟傾傾.
AhLing :wink:

up up

原帖由 AhLing 於 09-1-12 14:57 發表
我知道有小學開始辦上述小一簡介會,
音小今年三月廿日晚就有一個.
7:30開始.

有料可share的,
請入嚟傾傾.

up up.
大家有料就幫幫忙呀. 我已開始成日睇學校網頁.

FYI - TSL open day on 21 March 2009

原帖由 heiheimum 於 09-1-20 13:39 發表
up up.
大家有料就幫幫忙呀. 我已開始成日睇學校網頁.

是否要報名?
原帖由 andykwan 於 09-1-26 10:19 發表
FYI - TSL open day on 21 March 2009

up,  up ,應該好快就係open day高峯期.

醒目開學勳章 王國長老

我都留意緊 , 殺到埋身好驚呀.......
原帖由 kathyfcc 於 09-2-1 08:41 PM 發表
up,  up ,應該好快就係open day高峯期.

音小是否就是慈雲山那間?
我有興趣參選及報讀, open day怎樣報名?

陳瑞祺好似係7/2 1-5pm & 8/2 10am-4pm

原帖由 Charlotte_mom 於 09-2-1 20:59 發表
我都留意緊 , 殺到埋身好驚呀.......

2月中取表格,費用$20

係 TSL's website 仲未見到有news ?

原帖由 andykwan 於 09-1-26 10:19 發表

醒目開學勳章

請問係邊間呀

原帖由 粉紅虎 於 09-2-2 18:04 發表
2月中取表格,費用$20
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!You're my sunshine. My only sunshine. U make me happy when skies are grey. You'll never know dear. How much I Love U. Please don't take my sunshine away.

我都留意緊d學校網頁, 希望大家可以互相交流吓啦!

原帖由 andykwan 於 26/1/2009 10:19 發表

請問 FYI - TSL 即係邊間呢

請問 FYI - TSL 即係邊間呢.

陳守仁, 我已致電tsl, 佢地話要留意網址update......不過就confirm左月21,

有info..大家分享吧!!!

醒目開學勳章 王國長老

She wants to say
"For your information - TSL open day on 21 March 2009"
TSL=http://www.plkctslps.edu.hk:8080/index.php

原帖由 susam 於 09-2-12 03:10 PM 發表

請問有冇人知道培正幾時有簡介會?謝謝!

醒目開學勳章 王國長老

真道舊年係3-6月簡介會, 今年日期未定, 不過可以打電話去留contact, 一有消息學校會聯絡

係米要成日睇住佢地個網,會有update幾時有open day呢 ?多數openday個d 係米都係直資/c校多 ?  
原帖由 Charlotte_mom 於 09-2-25 17:00 發表
真道舊年係3-6月簡介會, 今年日期未定, 不過可以打電話去留contact, 一有消息學校會聯絡