用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 軒尼詩道官立小學 軒尼詩道官立上午小學 (A.M.)家長分享區
樓主: angela1122
go

軒尼詩道官立上午小學 (A.M.)家長分享區 [複製鏈接]

原帖由 CrabPincers 於 11-2-20 20:00 發表

雖然心裡邊覺得大家諗既野一樣, 曾經懷疑我係吾係識你......因為大家的見解一樣, 但當看到你講既野之後, 心想一定會比人懷疑我用分身去SUPPORT 自己

你講呢句真係好岩聽, 我估你小朋友讀緊6年級, 祝你好運 ...

累你被人誤會,SORRY。我諗我同你都係「愛之深,責之切」。

都係DELETE晒,唔洗煩。

祝福大家。

你好,我仔仔都係讀五年級,軒上.不過成績OK啦...都唔知點同佢揾書.
SPECIAL 中文...
你呢?
原帖由 cherrynequ 於 07-8-31 12:45 發表
calvinB,
唔使客氣, 希望幫到你啦.
咁你真係都幾辛苦喎, 因為咁大個仔都好難要佢聽哂自己話, 而家仲細喎, 再大 d 真係攪唔掂.
軒上係兩測兩考, 每個星期都有dictation, 但只有中文 or 英文, 讀書壓力真係無 mud, 平 ...
Macus Ma Ma

是了,我想問下有無由學校返去順利個邊...好煩,因仲有年幾,如我姑奶唔知會唔會同我湊....
仲有如升中可以報我地九龍區的學校嗎?
謝謝你們...
Macus Ma Ma

SORRY HINHINMUMMY,其實我只是想知道模式和比多啲佢試做...
不過而家我仔仔己經五年級啦...

原帖由 hinhinmummy 於 08-12-19 09:16 發表

我女已經5年級, 二年級果d 已經吾知去左邊...........

同埋見你係甘問人拿past paper, 有用咩? 點解要past paper?
Macus Ma Ma

我想問問有無保母車介紹如從順利去軒小上午呢?
同埋有無好的補習社介紹呢?
謝謝你們...
Macus Ma Ma

‹ 上一主題|下一主題