用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學加油站 - part 85
樓主: lky2008
go

油塘小學加油站 - part 85 [複製鏈接]

醒目開學勳章

Good morning all!

come, 真的麻煩晒 (d 貨品都幾重吓) .
另外

原帖由 come爸嘩 於 09-1-6 09:51 發表

我仲未收倒稅單呀....
尋日你的30元已比左fun啦.

今日下午收件丫

我女今次的考試範圍又多又"無奈"....中文又係作文, 佢今次.....

fun:唔好客氣啦.....
你對吓張單價錢是否正確喎.

袋中有2本練線條的書, 唔知啱唔啱你小B呢???

原帖由 come爸嘩 於 09-1-6 10:19 發表
我女今次的考試範圍又多又"無奈"....中文又係作文, 佢今之.....

你女間學校中文係好勁架!!

原帖由 lky2008 於 09-1-6 10:21 發表

你女間學校中文係好勁架!!

BUT我女唔勁呢.....

原帖由 come爸嘩 於 09-1-6 10:22 發表

BUT我女唔勁呢.....

我覺得你女成績好好喎!

原帖由 lky2008 於 09-1-6 10:23 發表

我覺得你女成績好好喎!

唔係架, 佢其他同學仔D分數仲高呀.....

COME COME:

我女今次exam,中作都要作2篇文呀!

原帖由 come爸嘩 於 09-1-6 10:17 發表

E幾日塊臉已經無咁乾, 無再甩皮了, 睇睇敷左之後有無"即刻白滑"晒先

我係skin food 買左支bb cream~w9900, 試上手時都幾好, 又香, 早知買多1,2支啦 ...

come 多謝你的gift.

原帖由 come爸嘩 於 09-1-6 10:25 發表

唔係架, 佢其他同學仔D分數仲高呀.....mouth:" />

咁果D係superboy, supergirl啫!!!

原帖由 lky2008 於 09-1-6 10:25 發表
COME COME:

我女今次exam,中作都要作2篇文呀!

我估我女都要, 要作一篇文同一封有格式的信件.
想問吓你女常識考左咩時事題呀???

原帖由 mandy_lee 於 09-1-6 10:25 發表

come 多謝你的gift.

唔好客氣啦, 好少意思

唔知盒烟脂啱唔啱你心水呢????

醒目開學勳章

我想問問, 係咪要加 10% 稅? (因我要收返 fd gei $)
hm....sample 果 d 全是韓文, 唔知邊到可以睇到翻譯呢?   (因唔知係乜東東)  
face shop 果 pack mask 係咪送一片是 missha 蜜糖 mask?  係的話我自己抽出來 (佢與 lemon mask pack 埋一齊 wor)
連線果本, 仔仔昨晚已玩了一半喇
原帖由 come爸嘩 於 09-1-6 10:20 發表
fun:唔好客氣啦.....
你對吓張單價錢是否正確喎.

袋中有2本練線條的書, 唔知啱唔啱你小B呢???

Lanagie 的 貨我真係買得少左, 因佢平hk 1/3有好......

skin food 又係賣得少, 我fd之前送左一盒 米白咩咩mask比我, hk賣好似$120, korea賣50-60倒咋

我同你差不多LA, 係lee 樣唔駛jar. 真係想c

原帖由 hoganmama 於 09-1-6 09:42 發表
good morning!!!

我都 $13xx 跆拳考帶又$300 仲有交稅, 派利是, 比屋企 又無double pay  真係做x 都唔掂   

原帖由 come爸嘩 於 09-1-6 10:26 發表

我估我女都要, 要作一篇文同一封有格式的信件.
想問吓你女常識考左咩時事題呀???

因D卷未派,我都唔知!!

fun, 你快d試吓支lipstick 好唔好, 話我知la.

come, 你下次俾支bb cream我look 吓.

醒目開學勳章

上次我都有講過, 我 fd 之前去都話比 HK 只是 1/3 價錢 (如個 rate 對得好)  佢 gei 皇牌好似是黑糖 ?? mask
原帖由 come爸嘩 於 09-1-6 10:31 發表
Lanagie 的 貨我真係買得少左, 因佢平hk 1/3有好......

skin food 又係賣得少, 我fd之前送左一盒 米白咩咩mask比我, hk賣好似$120, korea賣50-60倒咋

原帖由 funbabyhk 於 09-1-6 10:29 發表
我想問問, 係咪要加 10% 稅? (因我要收返 fd gei $)
hm....sample 果 d 全是韓文, 唔知邊到可以睇到翻譯呢?mouth:" />   (因唔知係乜東東)  
face shop 果 pack mask 係咪送一片是 missha 蜜糖 mask?  係的話我自己抽 ...

10%稅已加埋係果度架啦, 有d貨如去大百貨公司買, 仲可以去機場退稅添, but而家無得退
sample我唔知呀, 佢執比我, 我又分返比你地咋.
face shop買十送一唔係chi埋係個pack後面咩????
我買果包係chi左一張係個袋後面bor(唔通我記錯左 )face shop 送返face shop mask.

都係好busy....

cc

琴晚返到home7點就訓左, 個肚唔係好舒服, 到10點起身食左碗粥, 梳洗後又訓返, 今晚先同你check下有無你要d書啦, if possible, pls send a copy of yr book list to my hotmail account, hope I can check it tonight, sorry.
‹ 上一主題|下一主題