用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖母小學 失望呀
go

失望呀 [複製鏈接]

噚日終於派晒啲測驗返嚟喇,但係當我見到份數學卷嘅時候,其中有一題老師咁都當佢錯,真係有啲氣憤兼失望
條題目係 9x7=   我個囡係寫 63 架,但佢係63嘅隔離,
嗱就呢個位, 63  ~  ,呢 個~ 符號位置有些鉛筆痕(一個好細個嘅倒^),老師就圈住個符號 打咗個問號,之後就當佢錯,有冇搞錯,呀女好明顯係寫 63 喇,大佬﹗我真係會同佢個數學老師理論下先得:tongue: 。
又講佢又比寫手冊 " 欠 62 號通告款項 " 呢個係咩款項呢,就係做善事嗰啲囉,張通告又冇寫幾時交,淨係話著便服個20 元 18/12號交 ,咁我一心為心以為18 號一齊交,咁咪冇比呀囡囉,咁又寫欠,大佬我做善款咋 ,咁都當欠,火都嚟 ,咁我咪寫咗張字條比老師,呢條欠係咪應該唔成立呀,不過唔知老師有咩反應。(唔知老師係咪會覺得我好寸呢)
仲有呀噚日中文有寫字呀,但係點都揾唔呢本寫字簿,係咪冇派呀( 天知喇),但係我問咗幾個媽咪都唔見呢本簿,r 晒頭 。(唔知會唔會又寫手冊當欠交呢)其他媽咪你個女有冇呢本簿呀,

0    0    0    0

你5駛失望...
因為我地都係敢....
1年級我真係5知想要求佢點
佢英文寫細草,w個子^個位
寫到同旁邊個v v一樣高度
老師話5得...要改
see-saw個s比旁邊既字高少少
老師扣分,重畫埋條橫線給你睇
係高咗少少...當你係大草....
我個吓真係噁血 識串識默都勁啦
重為咗個少少高度扣.....
但我無你噤勁....理論怕且老師5會啋

佢英文好差ar
好低分....
全部都錯哂係5小心既位

shirley1509

寫字今日先做, 琴日有幾個同學仔打黎都話冇,咁即係老師錯啦

原帖由 Hochingman 於 08-12-10 15:39 發表
shirley1509

寫字今日先做, 琴日有幾個同學仔打黎都話冇,咁即係老師錯啦

係呀,呀囡仲話只有四個同學有呢本簿,因為呢四個同學留咗喺學校,所以就只係派咗比呢四個同學,其他同學就冇囉,真係得人驚
‹ 上一主題|下一主題