用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

SN School Bus [複製鏈接]

SN有個校車部架,
如果想知校車係咪覆蓋居住地方,
可以直接打電話去學校問。

我之前問過, 08/09年度就冇校車到我呢區,
但佢地話會集齊新一年度學生地址,
4月份再編新校車路線,
到時先確定我住嘅地方有冇校車到﹗
   0    0    0    0
感謝天父所賜一切恩惠, 我們誠心感謝您, 因主耶穌基督之名, 亞孟。

Where do you live, I live in kowloon bay, I hop the school bus can drive in here.

原帖由 BabyHilary 於 08-12-5 20:24 發表
SN有個校車部架,
如果想知校車係咪覆蓋居住地方,
可以直接打電話去學校問。

我之前問過, 08/09年度就冇校車到我呢區,
但佢地話會集齊新一年度學生地址,
4月份再編新校車路線,
到時先確定我住嘅地方有冇校車到﹗ ...

I live in Yau Tong,
SN said no student live in Lam Tin or Yau Tong this year. I'm not sure Kln Bay...

原帖由 CandiceMaMi 於 08-12-11 18:35 發表
Where do you live, I live in kowloon bay, I hop the school bus can drive in here.
感謝天父所賜一切恩惠, 我們誠心感謝您, 因主耶穌基督之名, 亞孟。
‹ 上一主題|下一主題