用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 想搵人幫囡囡補英文數,有冇好介紹?
go

想搵人幫囡囡補英文數,有冇好介紹? [複製鏈接]

囡囡今年讀P.3,佢啲英文數吾掂,一般全統的方法教佢佢吾會入腦的,如果活動的方式會好啲,我自己教就係比較沉悶果種,所以教極佢都吾明,仲成日同佢擦出火花.  有冇人可以介紹好的老師幫佢補數呢?  以前都試過係百佳搵過啲大學生,但完全吾掂,連啲英文字都要問我借字典,真係吾知有冇搞錯 真係好希望有人可以介紹個好的補習老師給我.

謝謝,
   0    0    0    0

多謝你的分享! 但我係住香港南區,將軍澳太遠了.

原帖由 AnitaChan123 於 08-12-5 21:49 發表
我的小兒兩年前已開始找住將軍澳豪庭的張SIR補習英文, 成績突飛猛進, 他經驗豐富, 有多年教EMI學校的經驗, 不知你們找誰補習呢? 如有興趣, 可致電給他, 電話: 98215664 ...

您好. 我是全職專門教幼兒英文的老師. 關於我的介紹, 請參巧 :

http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=1684639&extra=page%3D3   

我現在其中一个學生住在海怡, 我希望能有多幾個學生在那區域, 方便來往交通. If you're interested, please email: [email protected]
‹ 上一主題|下一主題