用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有無K1英文班介紹?
樓主: loveheiting
go

有無K1英文班介紹? [複製鏈接]

請問即係邊區? 有網址提供嗎?

原帖由 Maxwell 於 09-1-12 00:26 發表
我今日收到馬中有間新開 center, 見佢地有 英文playgroup學. 有證書攞, 仲非常平, 可能係新開優惠 la.

In Ma On Shan

1-week free lessons to be offered for the 1st month beginning from February

You can call 6976 8098 for more information.

http://hk.geocities.com/happysmile_eng

原帖由 leeyin 於 09-1-12 23:49 發表
請問即係邊區? 有網址提供嗎?

請問可否pm我多些資料?

原帖由 applelily 於 08-12-4 08:04 發表
油麻地近mtr可以嗎?
課程已包含ral,phonic,理解,文法
平日只是二百元,2小時由英國籍導師負責

May I know more details? Would you pls. PM more info. to me?

原帖由 pAnDaMiMi 於 08-12-15 12:12 發表
唔知九龍塘區你岩唔岩呢?我仔仔學校隔離有間興趣中心,最近見佢地有open day入左去參觀,佢地都有英語班,playgroup, phonics, story time都有,個日仔仔試堂,都幾得意!係外藉老師教,價錢都ok..唔係太貴。如果你有興趣可以pm 我 ...

去柏斯都妥好
‹ 上一主題|下一主題