用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 民生同培正一樣, 今年只收足3為正選? 有冇細B收? ...
go

民生同培正一樣, 今年只收足3為正選? 有冇細B收? [複製鏈接]

我聽民生家長話今年只優先收足3(i.e. 31/8/2006 or before) BB為正選, 同培正一樣, 唔知係唔係?

不如統計一下? 做細B真係唔著數

我只係有感而發, 民生唔係我首選

0    0    0    0

我個b都係細仔..預咗好多都唔收架啦...但係又咁諗, 比你係學校, 收到勁超額申請你點做呢? in個5分鐘點可以作盡呢, 一定係睇申請表資料己經shortlist咗一班人架啦, 再睇埋呢班人既表現作決定囉..除非你係有人介紹或者係有哥姐係度讀, 否則都好難囉...............我又無唔開心........因為此處不留人自有留人處..

原帖由 My_Princess 於 08-11-27 22:28 發表
我聽民生家長話今年只優先收足3(i.e. 31/8/2006 or before) BB為正選, 同培正一樣, 唔知係唔係?

不如統計一下? 做細B真係唔著數

我只係有感而發, 民生唔係我首選 ...

我覺得2歲人仔都係人生剛剛開始,反正而家讀到有名學校又唔代表佢之後既成就既,Take it easy La...

可能真係眼緣啦,佢哋收咗我囝囝呀(12月中出世),好開心呀,起碼有間心水打底,但多數會讀,貪佢有民小!

Your background is good?  Where are u living in?  Any relationship?

原帖由 lovelybella 於 08-11-28 22:53 發表
可能真係眼緣啦,佢哋收咗我囝囝呀(12月中出世),好開心呀,起碼有間心水打底,但多數會讀,貪佢有民小!
‹ 上一主題|下一主題