用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 金巴倫英文幼稚園 來回鑽石山校車費
go

來回鑽石山校車費 [複製鏈接]

不知道是否有現時就讀金巴倫的學生坐緊校車來回鑽石山呢?有的話請告知車費, 多謝幫忙!
   0    0    0    0

我囡上年收680

CMMANY,
謝謝妳的回覆, 金巴倫已取錄我囡囡, 我亦已經選定了, 還想問在那上車呢?我是住龍蟠苑。

我在采頤, 上年有同學囝在悅x軒, 所以妳預700附近就差不多

原帖由 Kiu312 於 08-11-27 20:22 發表
CMMANY,
謝謝妳的回覆, 金巴倫已取錄我囡囡, 我亦已經選定了, 還想問在那上車呢?我是住龍蟠苑。

thank you, 看妳回覆, 妳囡囡是否已經沒有坐校車?已畢業嗎?妳會否覺得小朋友坐校車會開心d和安全?本來我打算下年開學由daddy載囡囡返學, 中午由工人接放學, 但朋友說坐校車好d(安全又開心), 妳認為呢?

我囡囡就係住悅庭軒啦 ! 過去三年都坐校車, 本人覺得無問題而小囡也覺得很開心, 但比較早上車,記得 K2 那年小囡是第一個上車,差不多是上課前 1 小時 15 分鐘 真係幾辛苦由其是冬天但囡囡好快適應因為佢喜歡返學。關于實際上車時間,你最好查清楚先,未必會是第一個上車,要是乎校車公司安排。聽問又轉了校巴公司喎 ??
希望資料可以幫到你!

原帖由 Kiu312 於 08-11-28 13:15 發表
thank you, 看妳回覆, 妳囡囡是否已經沒有坐校車?已畢業嗎?妳會否覺得小朋友坐校車會開心d和安全?本來我打算下年開學由daddy載囡囡返學, 中午由工人接放學, 但朋友說坐校車好d(安全又開心), 妳認為呢? ...

回覆 # 的文章

I also wanna to know is there any bus services running Tsuen Wan?

Tks///

回覆 # 的文章

I also wanna to know is there any bus services running Tsuen Wan?

Tks///
‹ 上一主題|下一主題