用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 SKH "waiting list" checking !!!
go

SKH "waiting list" checking !!! [複製鏈接]

0    0    0    0

我仔仔都係waiting list! 信封我就沒有留意;但信中就有一個號碼(我諗係我個仔仔的號碼)

原帖由 bbbean 於 08-11-24 10:48 發表
我非常失望呀...都係waiting list !!!

不如大家都係waiting list 既, 睇下封信上面有一個ref:好似係(081122C), 你地都睇下係唔係一樣話我知呀, 如果唔一樣咁即係有排位啦......咁你地係咩呀... ...
Don't worry!Be happy![/color purple]

我收到既信都係話列入為備取生, ref 都係一樣-081122C

我收到既信都係話備取生, ref 都係一樣-081122C  

我都是waiting list 個ref 都是一樣

bbbean
勿太介懷吧!人挑選你,你挑選人吧了!我之前都好像你這般不快樂,但自從在一個論壇上見到一個媽媽,為了自己女女做了好多準備功夫,但她最後都有一句提醒自己,這句話亦同時提醒我....
"做了任何一切,最後也要靠她自己,因為這是她的命水。"

原帖由 bbbean 於 08-11-24 14:46 發表
oh no..............
妳健康快樂,所以我們都快樂!

Totally agree! Everything 'GOD" already arrange for them! "做了任何一切,最後也要靠她自己,因為這是她的命水。"
原帖由 小凱澄 於 08-11-24 16:29 發表
bbbean
勿太介懷吧!人挑選你,你挑選人吧了!我之前都好像你這般不快樂,但自從在一個論壇上見到一個媽媽,為了自己女女做了好多準備功夫,但她最後都有一句提醒自己,這句話亦同時提醒我....
"做了任何一切,最後也要靠她自己,因為 ...

SKH是哪間幼稚園?

我想知究竟是不是沒有被取錄的都安排是waiting list?
因為好像沒有聽到有人收到Reject Letter...

原帖由 lro14sheung 於 08-11-24 13:00 發表
我都是waiting list 個ref 都是一樣

But if SKH = 聖公會
I even get no letters till now
(waiting or rejected?)

I also have received the waiting list letter ar!!
Have to wait for a call on 12 Dec.
‹ 上一主題|下一主題