用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港培正小學(幼稚園部) 終於都 interview 完喇!
go

終於都 interview 完喇!

好開心, 終於都响22號 in 完培正喇, 不出我所料, 囡囡係無喊, 出嚟仲好開心咁同我 show 佢手上面嘅禮物! 至於問乜, 佢居然封咀唔答我, 仲耍我陰陰咀咁答我: 唔知呢? 俾佢激死!

不過無論點都唔緊要啦, 都 in 完, 佢開心咪得囉, 唔可以俾太大壓力啲小朋友, 大家話係咪?

我個囝淨係同我講有puzzle砌,但係我再問佢puzzle係砌d咩?佢就唔答我啦!不過都好開心,佢唔喊而且可以自己獨立左5分鐘同埋佢好鐘意個禮物

原帖由 cathy_kong9204 於 08-11-23 17:44 發表
好開心, 終於都响22號 in 完培正喇, 不出我所料, 囡囡係無喊, 出嚟仲好開心咁同我 show 佢手上面嘅禮物! 至於問乜, 佢居然封咀唔答我, 仲耍我陰陰咀咁答我: 唔知呢? 俾佢激死!

不過無論點都唔緊要啦 ...

仔仔都見完喇,我滿意佢居然無喊,係我心目中已經好叻仔.係房到底做左咩真係無人知,我問仔仔老師有無問佢咩名,幾多歲,有無車車玩,佢咩都話有, 激死! 唯一問佢...老師有無打佢, 佢識答無架, 哈哈哈, 笑死我呀!

我同亞仔都係上星期六Intv, 好在佢都無喊, 但係問佢係房做乜, 佢只係答名同年齡, 玩乜, 就只答玩玩具, 無符!

究竟有無人知今年有幾多人報呀? 好似舊年九選一, 今年睇怕仲多人

以前我個仔麥都講吾倒,今次個女話問(what is your name? How old are you? Who is your brother?)chinese Q&A

回覆 # 的文章

其實我估應該都好多人, 要分兩日喎!