用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 游水長身外褸邊度買會平D??
go

游水長身外褸邊度買會平D?? [複製鏈接]

醒目開學勳章

游水前後著的長身外褸(TYR等牌子)邊度買會平d?? 几$$? 請指教!! OR 有無2手合8/9歲!
   0    0    0    0

岩岩想買TYR的保暖泳衣, 但款式不好,偏貴。看看Speedo的吧!

I would like to know also.  Thanks.

原帖由 cy101 於 08-11-22 16:18 發表
游水前後著的長身外褸(TYR等牌子)邊度買會平d?? 几$$? 請指教!! OR 有無2手合8/9歲!

醒目開學勳章

原帖由 cy101 於 08-11-22 16:18 發表

有無人知呀????

我睇過都係灣仔太源街好d.  花園街同寶靈街都有,但灣仔抵d.  其實吾怕遠的話,赤柱大街都好多款式!

你所指嘅係咪好似mark 哥褸/大褸咁,但裡面有抓毛?
我淨係知道TYR有得買,仲要有教練証先有折,我朋友前兩年買咗都要成$38x--有人借証+有折.原價要成$4xx以上
你可以打電話去問吓先:
tel:2759 9519

係咪呢d? 好似好貴wor!
http://www.tyr.com/shop/alliance-team-parka-p-308-c-1_26_27.html

Have you checked with your own coach???  Normally, they can get those acceossories at cheaper prices than us..... I bought 2pcs for my kids last Winter at HK$200/pc from my coach.

醒目開學勳章

原帖由 E.Y. 於 08-11-25 15:34 發表
Have you checked with your own coach???  Normally, they can get those acceossories at cheaper prices than us..... I bought 2pcs for my kids last Winter at HK$200/pc from my coach.

係呀, 個日我都問咗d家長, 佢都係教我揾教練問下, 現在都係等教練揾俾我!!!

請問係咪可以for 一上水就穿,代替浴袍呢?
裏面咩野質地? 是否補暖?

原帖由 joyjoyma 於 08-11-26 06:36 發表
請問係咪可以for 一上水就穿,代替浴袍呢?
裏面咩野質地? 是否補暖?

可以代替浴袍,裡面係抓毛,好補暖,可以一上水就著.

我在九龍灣工廠商業大廈買,好似記得大約價錢$320。

"

Yes, my coach help me to buy the new one -TYR, only $240 .

醒目開學勳章

TYR間廠在九龍灣,有教練牌有折,你叫教練同你買,好平﹗我囡個教練賣比小朋友都好似$298
‹ 上一主題|下一主題