用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 打流感針??
go

打流感針??

之前o係bk 見到,流感針只得2個牌子冇水銀成份,之前有人講過1歲支mmr 針都有水銀,會令自閉症小朋友情況更加嚴重...

尋日我自己睇醫生,順便問下醫生意見,佢話冇聽過支針會有水銀,因為連大肚婆都打得,但係如果真係有水銀,佢話藥廠都唔會講,咁點算呢?

rec'd a e-mail from friend and the title is........ 為甚麼要注射疫苗?上周我接受了無線電視新聞透視訪問,他們也訪問一個不打疫苗的家庭。該位記者的資料搜集很用心,以及對官方醫學權威的敢於質疑,是我近年接受的主流媒體的記者所少見的。該輯節目將於下星期六,十一月二十二日(六) 晚上七時播出,相信會很值得大家欣賞。

同時,時值政府推行流感疫苗,我也為綠田園的稻草人十二月號撰寫了下文,供讀者思考一下是否真的需要疫苗。

又是政府、西醫苦口婆心叫大家打流應疫苗的時候,總叫我憂心又氣結。 市民又誠惶誠恐去打針了。但究竟他們打了進去的是甚麼?

疫苗針的典型成份有:水銀、鋁、甲醛、酚、抗生素、乙二醇、滅活病菌�f毒,一堆平常我們都不可能會想吃的東西。為甚麼醫生會叫我們把這堆東西打到血液裡面? 更尤其是老弱幼少?

http://ardenwong.com/blog/archives/501

我都冇打算比亞仔打呢支針.
更何況A仔打左會加深症狀.

原帖由 chrisfungsy 於 08-11-21 17:26 發表
rec'd a e-mail from friend and the title is........ 為甚麼要注射疫苗?上周我接受了無線電視新聞透視訪問,他們也訪問一個不打疫苗的家庭。該位記者的資料搜集很用心,以及對官方醫學權威的敢於質疑,是我近年接受的主流 ...

唔係掛

你地講笑呀, 流感針有水銀? 呢度係香港喎, 唔係第三世界國家..