用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 St. Joseph (Kwan Tong ) VS 崇真 (Sham Shui Po)
樓主: 611611
go

St. Joseph (Kwan Tong ) VS 崇真 (Sham Shui Po) [複製鏈接]

http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=1442195&page=31#pid26460001 bk 祟小

Hi yanhomm,

請問你係幾分入基華呢? 謝謝.

原帖由 yanhomm 於 08-11-25 19:17 發表
我小朋友都被St.Joseph收了,之前煩此校好唔好,24号自行被九龍塘基華錄取了,雖不是太好但ok啦!用比$3000元學費,其它費用起碼要$5000-$6000想起都怕!朋友說St.Joseph以前是Band1,但現在成績好像退步了.話Band1但又非 ...

Hi August07
我是20分得咗!本來是覺得基華比較淺,可能是我太過擔心基華淺,將來夠別人競爭,但是有人也盛讚此校,孩子應該很開心,校綱ok!聖若瑟好但無錢讀!

想請問, 如比你們揀, 你們會揀邊間呢? 祟真? St. Jo?

另想請問, 有冇人知祟真的主流個邊一星期有幾多日是外籍教師上課? 因以我所知有大約20個外籍教師 咁是否國際個邊, 主流個邊同幼稚園一齊分用呢?   

yanhomm,

我同你諗法一樣, 但自行唔得, 為有報住st. jo 先, 6月先再打算.. 不如去基華topic再傾..我怕比人罵我阻住地球轉

原帖由 yanhomm 於 08-11-26 23:04 發表
Hi August07
我是20分得咗!本來是覺得基華比較淺,可能是我太過擔心基華淺,將來夠別人競爭,但是有人也盛讚此校,孩子應該很開心,校綱ok!聖若瑟好但無錢讀! ...
‹ 上一主題|下一主題