用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖方濟各英文小學 SFA的英文水準...
go

SFA的英文水準... [複製鏈接]

我知SFA英文水平很多.  

請問SFA有冇phonics學? 學校的英文訓練是點的?  一日有多少英文課?是否由外籍先生教授?  聽講讀寫的訓練是點安排?

謝謝大家!
   0    0    0    0

我都好想知道呀, 唔該!

另外, 小一就要用Putonghua敎中文, 我仔仔的Putonghua勁差, 好驚連帶佢D中文程度都會受到連累呢! 請問小一是否先要學漢語拼音, 之後才用普通話敎中文嗎? or 一開始就用普通話敎嗎? 請SFA的家長門指點迷津吧! 謝謝!

P.1 的中文是用什麼書的? & 普通話拼音又是用什麼書呢? 謝謝!!!

原帖由 vhunghk 於 08-11-17 10:31 發表
我知SFA英文水平很多.  

請問SFA有冇phonics學? 學校的英文訓練是點的?  一日有多少英文課?是否由外籍先生教授?  聽講讀寫的訓練是點安排?

謝謝大家!

SFA的英文水準...

SFA english standard consider tridational. They have a set of guidence (GE notes) for student to study. Is a very good tools if kids and parent make use of it. However standard of teachers are getting ......... very green.

For Chinese, better have some more tution class in your own as school do not have much time for kids to pratice also too fast. Task orienated just want to finish within the schedule (syllubus)

係 !

每CYCLE 有堂is外籍老師上堂
大家每天開心上學 !! ^^

我係 SFA  5C Kobby !
‹ 上一主題|下一主題