用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 想問葵青同荃灣學芭蕾爵士舞邊間好?
go

想問葵青同荃灣學芭蕾爵士舞邊間好? [複製鏈接]

我同囡囡報了shelly de mozz,這個星期才開始,但見到有好多負面野,請問係咪唔好呢!
咁又應該去那裡學好呀
   0    0    0    0
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

你想學芭蕾舞還是爵士舞呀?
shelly de mozz都有好多間, 可能另外果D會好D呢?
我女响葵涌麥理浩跳舞

hihi,你女女都係係度學架,佢上星期上了第一堂就話唔去,都唔知做咩,問佢又識講,咁你女係學得幾好,幾大呀

原帖由 CANDY19980923 於 08-11-13 22:50 發表
你想學芭蕾舞還是爵士舞呀?
shelly de mozz都有好多間, 可能另外果D會好D呢?
我女响葵涌麥理浩跳舞
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

我地唔係响shelly de mozz跳,  我女10歲, 學芭蕾舞已經學了6年啦, 你女女可能太細所以驚唔想返,你再跟她傾吓可能知道原因

我個女都有在SHELLY DE MOZZ那裏學,都學了一排...我覺得都幾好呀... 但是你見到甚麼負面野呀,可否PM 俾我.. 等我都知道下...

原帖由 celialing 於 08-11-12 13:31 發表
我同囡囡報了shelly de mozz,這個星期才開始,但見到有好多負面野,請問係咪唔好呢!
咁又應該去那裡學好呀
‹ 上一主題|下一主題