用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請問九龍城邊間補習社好?
go

請問九龍城邊間補習社好? [複製鏈接]

請問九龍城邊間補習社好?找了一些補習社名,但不知好唔好?
翰林,專才,希樂,....有無好提議?
   0    0    0    0

翰林是操paper的, 他們可以有很多不同名校的Test or Exam paper, 但只會不停做paper, 不會教導的!

Thanks,翰林價錢也較貴!哪有甚麼suggestions?

原帖由 happytse 於 08-11-10 10:36 發表
翰林是操paper的, 他們可以有很多不同名校的Test or Exam paper, 但只會不停做paper, 不會教導的!

請問你小朋友想補什麼科目? 讀邊間學校?

P.2
主要想補中文,
功課問題不大,
主要想找人同佢温習,我自己有同佢温
但下月考試,我下月工作忙,少d時間同佢温.
佢自已温會day dreaming, 要人看着才可的.....唉

原帖由 happytse 於 08-11-10 15:11 發表
請問你小朋友想補什麼科目? 讀邊間學校?

我都想知,有無人可以講下,唔該

原帖由 wanmui 於 08-11-10 20:32 發表
P.2
主要想補中文,
功課問題不大,
主要想找人同佢温習,我自己有同佢温
但下月考試,我下月工作忙,少d時間同佢温.
佢自已温會day dreaming, 要人看着才可的.....唉

...

如有介紹,請提供資料. thanks,

原帖由 傑西 於 08-11-11 08:12 發表
我都想知,有無人可以講下,唔該

Happtse,

Do you know where is 翰林?  Please give me some info.  PM me please,  Thanks.

原帖由 happytse 於 08-11-10 10:36 發表

翰林在boundary street 165
原帖由 OKMummy 於 08-11-13 14:05 發表
Happtse,

Do you know where is 翰林?  Please give me some info.  PM me please,  Thanks.

回覆 # 的文章

九龍城專才補習好嗎?我時常見到它亻門的單張。

真善美村地下的希樂補習社又好不好嗎?專才補習好些還是希樂好些?
原帖由 wanmui 於 08-11-15 17:23 發表
九龍城專才補習好嗎?我時常見到它亻門的單張。
‹ 上一主題|下一主題