用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 深灣軒啟思有消息未?
go

深灣軒啟思有消息未? [複製鏈接]

請問有無報o左深灣軒啟思N1班? 上星期面試話一星期有通知, 有無已經收到消息?
   0    0    0    0

深灣軒啟思有消息未

收到啦, 11/11前交留位費

收到!下午班, 11/11前交留位費!

收到!上午班, 11/11前交留位費!

見到你地話收o左, 嚇死我以為唔收我個女... 索性打電話問, 原本收o左, 係未收到信啫!  好o野!!

請問你哋去到有冇參觀學校呀! 有冇户外操場嫁!

好似無, 不過學校好大

我都收左。
咁你收左上午,下午定全日呀??

原帖由 kk101 於 08-11-7 16:36 發表
見到你地話收o左, 嚇死我以為唔收我個女... 索性打電話問, 原本收o左, 係未收到信啫!  好o野!!

下午班呀..
你呢?

原帖由 hinhin-mami 於 08-11-8 23:53 發表
我都收左。
咁你收左上午,下午定全日呀??

Hi KK101

我都係收左下午班, 你會去開放日同簡介會嗎?

唔會啦... 其實都收o左, 同埋面試o個日都見到學校環境
我覺得老師同校長都好似幾nice

有機會出o黎聚會下?
第日小朋友做同學仔

原帖由 aeiou313 於 08-11-10 10:39 發表
Hi KK101

我都係收左下午班, 你會去開放日同簡介會嗎?

我都報了,8-11 in 了,唔知得唔得, n1 是不是無英文老師教??你們有無報其他.謝謝

我個女都收左, 係上午班.  但其實早前我都有報左海怡康傑, 都係收左, 當我分別兩次interview之後, 我反而15, 16 唔知讀邊間, 初初好緊張驚啟思唔收, 但interview後, 就覺得康傑既老師好似professional 同細心d, 學校既 facilites 都係康傑多d, 但啟思又出名喎, 好多人又覺得啟思好, 相對康傑又無咩人聽過, 所以而家都唔知點好, 請問你地有咩意見呢?

原帖由 Chungmy 於 08-11-13 14:53 發表
我個女都收左, 係上午班.  但其實早前我都有報左海怡康傑, 都係收左, 當我分別兩次interview之後, 我反而15, 16 唔知讀邊間, 初初好緊張驚啟思唔收, 但interview後, 就覺得康傑既老師好似professional 同細心d, 學校 ...

我都報了康傑,不過我10月尾先報遲D,上午FULL 得下午,而且我個是小B08-07,所以他們話等大D是IN 好D, 要等一月,現在啟思收了他,我都不知好不好,不過我喜歡康傑多D.

原帖由 violetbb 於 08-11-14 14:58 發表

我都報了康傑,不過我10月尾先報遲D,上午FULL 得下午,而且我個是小B08-07,所以他們話等大D是IN 好D, 要等一月,現在啟思收了他,我都不知好不好,不過我喜歡康傑多D. ...

禁你係米都會去in 下康傑呢? 如果係, 可唔可以係in 完後, 分享下想法你既想法呀? 同埋當日in 康傑同啟思好唔同嫁, 除左一大班小朋友一齊玩之外, 觀察你地, 應該會一個老師面對面interview既, 問下你地野, 識唔識比野老師, 叫人等等.

Dear Mothers,

What do you think about 啟思 after the interview and/or the open day?  What do you find good and not good about this kindergarten?
‹ 上一主題|下一主題