用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 和富慈善基金李宗德小學 第十三屆全港中英文硬筆書法比賽
go

第十三屆全港中英文硬筆書法比賽 [複製鏈接]

各位家長 :

因為今日阿仔唔記得帶返張紙返嚟 , 好在有個媽咪scan 咗比我 , 但因為唔係好清 , 所以我喺網上面搵咗張清晰版比大家 , 如有需要 , 可以喺網上面d/l 落嚟比小朋友做架 ! ^^

http://www.hkptu.org/_academic/pen/0809/first_que_p.pdf
   0    0    0    0
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

P.1中文嗰張老師有派,但係英文嗰張冇派過 ,中文嗰張星期一已交了。

原帖由 ycdy 於 08-10-30 09:20 發表
P.1中文嗰張老師有派,但係英文嗰張冇派過 ,中文嗰張星期一已交了。

ycdy :

可能未派到 ... 我地P.3 每班派既時間都好似唔同 , 有部份上星期已派 , 所以好大可能未派到 ..
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

原帖由 家熹媽咪 於 08-10-30 21:03 發表

ycdy :

可能未派到 ... 我地P.3 每班派既時間都好似唔同 , 有部份上星期已派 , 所以好大可能未派到 ..

咁可能真係未派到啦!
‹ 上一主題|下一主題